WeMakeThe.City: ένα φεστιβάλ για τους ενεργούς πολίτες των σύγχρονων πόλεων

WeMakeThe.City: ένα φεστιβάλ για τους ενεργούς πολίτες των σύγχρονων πόλεων

Θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ τον Ιούνιο του 2018.

Το μέλλον και η βελτίωση των σύγχρονων αστικών κέντρων είναι η θεματική του φεστιβάλ WeMakeThe.City το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2018 με επίκεντρο το Pakhuis De Zwijger, τον χώρο του διεθνούς δικτύου City Makers.

Σκοπός του WeMakeThe.City είναι να φέρει κοντά τις δημιουργικές δυνάμεις, τους θεωρητικούς, τους ενεργούς πολίτες, τους οργανισμούς, τους εμπειρογνώμονες, τους καλλιτέχνες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, έτσι ώστε όλοι μαζί να δουλέψουν πάνω στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις.

Καθώς αποτελεί μια από τις κορυφαίες πόλεις στον τομέα της αστικής καινοτομίας, το Άμστερνταμ θα γίνει μέσα από το 2018 ένα από τα πιο σημαντικά σημεία συνάντησης για όσους ενδιαφέρονται για τα θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες πόλεις. Από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2018, το φεστιβάλ WeMakeThe.City θα εξερευνήσει τα πεδία που κάνουν τις πόλεις έναν από τους θεμέλιους λίθους της παγκόσμιας οικονομίας. Κι όλα αυτά μέσα από ομιλίες, προβολές ταινιών, εκθέσεις, παραστάσεις, εκδρομές, παιχνίδια, εργαστήρια, συναντήσεις με εμπειρογνώμονες, συζητήσεις για ειδικές ομάδες αλλά και για το ευρύτερο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο