Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 13 Ιουλίου – 19 Ιουλίου

Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 13 Ιουλίου – 19 Ιουλίου

Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και οι Αθηναίοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους. Τι κάνουν κάθε Τετάρτη, μικροί και μεγάλη στη γειτονιά της Κυψέλης; Και ποιοι βγαίνουν τα βράδια στους δρόμους να στηρίξουν όσους έχουν ανάγκη; Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

1. Για τρίτη χρονιά πραγματοποιείται η δράση «Σινεμά στη Γειτονιά».Η δράση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με πρωτοβουλία της ομάδας κατοίκων «Η Κυψέλη μας», συνδιοργανώθηκε την περυσινή χρονιά με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, γίνεται για τρίτη χρονιά με τη συμμετοχή της νέας δομής της ΑΡΣΙΣ στην Κυψέλη το Κέντρο Υποστήριξης Νέων. Το «Σινεμά στη γειτονιά», είναι μια πρωτοβουλία ψυχαγωγίας που σαν στόχο έχει την ενίσχυσης του κοινωνικού ιστού, κρατώντας τους κατοίκους στη γειτονιά τους. Για τη φετινή χρονιά, πέρα από τις προβολές ταινιών θα υπάρχει η δυνατότητα παράλληλων δραστηριοτήτων, δημιουργικής έκφρασης και παιχνιδιού για μικρούς, μεγάλους και οικογένειες καθώς και πολλές εκπλήξεις. Η δράση θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη στο ύψος της οδού Μεγίστης, στις 20:00, το διάστημα 17 Ιουνίου – 29 Ιουλίου 2015.

2. Η ομάδα ειδικών αποστολών της «σχεδίας» φοράει καθημερινά τα σορτσάκια και τα παπούτσια τρεξίματος και προετοιμάζεται για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι θα τρέξουμε δίπλα δίπλα και θα στείλουμε για μια ακόμα φορά τα δικά μας μηνύματα.

3. Η ομάδα streetwork της Emfasis Foundation συνεχίζει τη δράση της και τα βράδια του Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας.

4. Η ομάδα Wake Up Street συνεχίζει να τρέχει τα πρωινά της Τετάρτης!

Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα! Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη δράσεις για την Αθήνα! Η ομάδα του ΣυνΑθηνά

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο