Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 20 Ιουλίου – 26 Ιουλίου

Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα; | 20 Ιουλίου – 26 Ιουλίου

Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και οι Αθηναίοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους. Τι κάνουν κάθε Τετάρτη, μικροί και μεγάλη στη γειτονιά της Κυψέλης; Και είναι αλήθεια ότι όλα τα καλά τελειώνουν μια μέρα; Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

1. Τα καλά νέα είναι ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα.» Το Συνεργαστήριον ήταν : ο Μανώλης Αγγελάκης (tind), ο Χρύσανθος Αγγελάκης (erato), ο Βασίλης Γεωργίου (vgeorgiou), ο Κώστας Θεοχάρης (τυποκομείο), η Μαριέττα Καλλονά (yeti toys), ο Σέργιος Κοτσόβουλος (Please Insert Coin), ο Πάρις Κούτσικος (parisko), η Ολυμπία Λιόνη (ost2), ο Χρήστος Μακρυδάκης (τυποκομείο). Και συνεργάται ήταν: ο Μάριος Αντωνόπουλος (marios), ο Βαγγέλης Πέτικας (Revovler), ο Στέλιος Σπανουδάκης (junkart), η Σιμόνη Φιλίππου (In Toto), ο Μάρκος Ζουριδάκης. Ήταν ο χρόνος, ήταν η Στοά Εμπόρων στην οδό Βουλής. Ήταν η δράση «Traces of commerce»!

2. Στις 23-26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ «Νέων, Τέχνης & Εθελοντισμού» στην Πλατεία της Φωκιώνος Νέγρη. Μια συνεργασία ανάμεσα στο Κέντρο Υποστήριξης Νέων «Νέων Χώρα» και την Έλιξ!

3. 560 μερίδες μοιράστηκαν από την Κοικωνική Κουζίνα: Ο Άλλος Άνθρωπος σε μια από τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις στην πόλη!

Και αυτή ήταν η τελευταία μας ανασκόπηση για τον Ιούλιο! Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Η ομάδα του ΣυνΑθηνά  

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο