Τι έκαναν οι πολίτες τον πρώτο μήνα του 2016 | Ιανουάριος 2016

Τι έκαναν οι πολίτες τον πρώτο μήνα του 2016 | Ιανουάριος 2016

O πρώτος μήνας του 2016 ολοκληρώθηκε και ήταν γεμάτος δράσεις για την αλληλεγγύη , τον αθλητισμό, το παιδί και την προσφορά ολοκληρώθηκε! Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

Νέα χρονιά – Νέο ξεκίνημα με δράσεις στην Αθήνα! O πρώτος μήνας του 2016 ολοκληρώθηκε και ήταν γεμάτος δράσεις για την αλληλεγγύη , τον αθλητισμό, το παιδί και την προσφορά ολοκληρώθηκε! Η ομάδα του συνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

1. Tην Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου, το Δίκτυο τέχνης και δράσης και η μουσικοχορευτική ομάδα «Troupe Emma Ya» διοργάνωσαν ένα μουσικό εργαστήριο/γιορτή για τα παιδιά της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας του Ελαιώνα!

2. Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, μέλη της ομάδας «Διαβάζοντας Μεγαλώνω» διάβασαν σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του ΟΠΑΝΔΑ. Η ομάδα πραγματοποιεί συχνά αναγνώσεις και ανεβάζει τις δράσεις της στο χάρτη του συνΑθηνά!

3. Από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου η ομάδα «Anasa Cultural Center» με τον πολυπολιτισμικό θίασο «Ένα Καραβάνι Χωρίς Σύνορα» έκανε στάση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου και πρόσφερε χαρά, παιχνίδι και πολύ τραγούδι στους μικρούς μας φίλους!

4. Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, οργανώσεις και φορείς που υποστηρίζουν το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και την εκστρατεία «Γκολ στη Φτώχεια» συμμετείχαν σε ένα «τουρνουά ποδοσφαίρου και ενημέρωσης» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Μεταξύ άλλων συμμετείχαν και οι ομάδες του «Be the Miracle» και της «Κιβωτού του Κόσμου»!

5. Την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη αιμοδοσία στο χώρο της στέγης του συνΑθηνά από την ομάδα Blood-e σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός!

6. Το Μπορούμε ξεκινά μια νέα δράση στις γειτονιές της Αθήνας! Τα αδιάθετα φρούτα και λαχανικά από τη λαική αγορά της γειτονιάς σας συνλλέγονται και δοιχετεύονται σε κοινωφελής οργανισμούς. Μάθετε περισσότερα εδώ: http://ow.ly/Xylxd

7.H ομάδα «Γέφυρα» συνεχίζει το Νυχτερινό Καταφύγιο Αλληλεγγύης στη στέγη του συνΑθηνά κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τα μεσάνυχτα ως τις 06.00 το πρωί της επόμενης μέρας, προσφέροντας ένα ζεστό χώρο σε όσους τον έχουν ανάγκη!

8.  Η ομάδα «Κόσμος χωρίς πολέμους και βία» ξεκίνησε τον δεύτερο κύκλο σεμιναριακών εργαστηρίων με θέμα την ενεργή μη-βια! Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται μέχρι και τον Απρίλιο στη στέγη του συνΑθηνά!

Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα! Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη δράσεις για την Αθήνα. Η ομάδα του συνΑθηνά

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο