THI Summer Youth Academy

THI Summer Youth Academy

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρωτοβουλία της ATHLETE_GR (3) που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Eurohoops, για ένα αθλητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει ως σκοπό την μύηση των συμμετεχόντων στο μπάσκετ αλλά και παράλληλα την εξέλιξη των προσωπικών τους δεξιοτήτων επικοινωνίας, συνεργασίας αλλά και την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να αποτελέσουν μέρος της ευρύτερης ομάδας της Ακαδημίας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν, αφορά νέους και νέες ηλικίας 14 – 18 ετών και παρέχεται προτεραιότητα σε εκείνους που θα ωφεληθούν με την συμμετοχή τους περισσότερο και προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα (τα κριτήρια που θα το κρίνουν αυτό είναι: το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 2023 καθώς και κοινωνικά κριτήρια – εάν ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες: ορφανοτροφείο/δομές ασυνόδευτων ανηλίκων, μονογονεϊκή οικογένεια, μέλος πολυμελούς οικογένειας με περισσότερα από 3 παιδιά, γονείς και/ή αδέρφια με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%).

Η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο 15ήμερες περίοδοιΔευτέρα με Παρασκευή, 09:00 – 17:00 (Α’ Περίοδος: 1 – 12/7 & Β’ Περίοδος: 15 – 26/7) και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Αθηνών στα Πατήσια. 

 Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών – ωφελούμενων σας για το πρόγραμμα (παρακάτω θα βρείτε και επιγραμματικά όλες τις πληροφορίες):                                                                                                                                                                             

 

 

THI Summer Youth Academy

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία στην THI Summer Youth Academy!

Είσαι 14 έως 18 ετών; Σου αρέσει το μπάσκετ και θες να μάθεις να παίζεις ή να εξελίξεις το παιχνίδι σου και κυρίως να περάσεις καλά; Φόρα τα παπούτσια σου, το χαμόγελό σου κι έλα να χαρείς το καλοκαίρι! Δήλωσε συμμετοχή σε μια αξέχαστη εμπειρία στη ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινή ακαδημία μπάσκετ. Η Ακαδημία είναι μια πρωτοβουλία του The Hellenic Initiative και υλοποιείται από το Eurohoops.

 

Τα Highlights της ακαδημίας: 

  • Δωρεάν συμμετοχή για όλες και όλους
  • Εξαιρετική προπονητική καθοδήγηση για την ανάπτυξη των μπασκετικών δεξιοτήτων
  •  Καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και κοινωνικών δεξιοτήτων
  •  Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι νέες και νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη
  • :calendar: Ημερομηνίες: 1-12/7 και 15-26/7 2024, Δευτέρα με Παρασκευή
  • :clock3: Ώρες: 09:00-17:00
  • :round_pushpin: Τοποθεσία: Λεόντειος Σχολή Αθηνών, Νεϊγύ 17, Αθήνα

 

Γιατί να δηλώσεις συμμετοχή;

  • :white_check_mark: Θα μάθεις να παίζεις μπάσκετ ή αν ξέρεις ήδη θα ανέβεις επίπεδο
  • :white_check_mark: Θα κάνεις νέες φιλίες και θα γίνεις μέρος της Ακαδημίας μας
  • :white_check_mark: Θα περάσεις ωραία!

 

Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες: thiyouthacademy.org.  Στο site αυτό θα βρείτε και τις  αιτήσεις που πρέπει να αποσταλούν συμπληρωμένες από τους ωφελούμενους που ενδιαφέρονται στο info@thiyouthacademy.org  για τις εγγραφές στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν έως και 14 Ιουνίου.

 

 

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο