Συνέδριο: «Η Κοινωνία των Πολιτών στην Ελλάδα-Θέσεις και εξελίξεις»

Συνέδριο: «Η Κοινωνία των Πολιτών στην Ελλάδα-Θέσεις και εξελίξεις»

Έχοντας αναγνωρίσει τη μεγάλη ανάγκη της Κοινωνίας των Πολιτών για τη δημιουργία ενός κοινού τόπου συνδιαλλαγής, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη και το HIGGS συνδιοργανώνουν το συνέδριο «Η Κοινωνία των Πολιτών-Θέσεις και Εξελίξεις-1η ετήσια συνάντηση».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφορμας zoom, την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 09.30-18.00.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ, όπου περιλαμβάνονται 8 πάνελ συζητήσεων με εκπροσώπους από όλους τους χώρους- Δημόσιο, Ιδιωτικό, Ακαδημαϊκό, Κοινωνία των Πολιτών, κατά τη διάρκεια των οποίων θα συζητηθεί πολύπλευρα η έννοια της συνεργασίας καθώς και Networking Sessions κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά (3 πάνελ), χωρίς μετάφραση.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους, με προεγγραφή έως και τη Δευτέρα, 19 Απριλίου, στις 13:00. Για την προεγγραφή σας συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Networking Sessions – Bring your lunch!

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος και σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας χώρο για περισσότερη διάδραση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων, οργανώνονται 6 networking sessions κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανταλλάξουν τις απόψεις τους γύρω από τη θεματική της επιλογής τους. Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμα του συνεδρίου. Και λόγω του ότι θα πραγματοποιηθούν κατά την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, όσοι επιθυμούν μπορούν να παραγγείλουν, ως δώρο από τη διοργάνωση, μία πίτσα από το δίκτυο των καταστημάτων της PizzaFan. Σε αυτό το link μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή σας για να σας εξυπηρετήσει.

Για την απρόσκοπτη συμμετοχή, θα σας αποσταλεί διαφορετικό zoom link για τη συμμετοχή στα πάνελ και διαφορετικό zoom link για τη συμμετοχή στα networking sessions.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο