Ανακοινώθηκε η δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Social Dynamo

Ανακοινώθηκε η δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Social Dynamo

To ίδρυμα Μποδοσάκη και ο δήμος Αθηναίων συνεργάζονται στη δημιουργία μιας θερμοκοιτίδας για την ενδυνάμωση των ομάδων ενεργών πολιτών. Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε;

 

Με κοινό τους όραμα την υποστήριξη των ενεργών πολιτών και των πρωτοβουλιών της Κοινωνίας των Πολιτών το Ίδρυμα Μποδοσάκη και ο δήμος Αθηναίων συνεργάζονται για την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας Social Dynamo, ενός δημιουργικού χώρου στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος θα προσφέρει σε ομάδες της κοινωνίας των πολιτών ευκαιρίες ενδυνάμωσης του έργου τους μέσα από παροχή χώρου εργασίας, επιμορφωτικών προγραμμάτων, τεχνικής υποστήριξης και ευκαιριών δικτύωσης και ανταλλαγής ιδεών. Το Social Dynamo θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του την άνοιξη του 2017 και θα φιλοξενήσει έως 10 ομάδες πολιτών για έξι μήνες.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο Social Dynamo μπορούν να έχουν νομικό πρόσωπο (σωματεία, σύλλογοι, ΑΜΚΕ, Κοιν.Σ.ΕΠ κ.ο.κ.) ή να είναι ακόμα και άτυπες ομάδες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναπτύσσουν κοινωφελή δράση. Δεν είναι επιλέξιμες οργανώσεις και ομάδες που εξαρτώνται από το Δημόσιο και από Ν.Π.Δ.Δ. και η δράση τους έχει θρησκευτικό ή πολιτικό χαρακτήρα.

Για τη συμμετοχή στο Social Dynamo έχει ανακοινωθεί δημόσια πρόσκληση την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 9η Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:00.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Social Dynamo εδώ

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο