Ομαδική έκθεση φωτογραφίας του ΚΕΘΕΑ

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας του ΚΕΘΕΑ

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Σύγκλισης σημεία» διοργανώνει το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και  Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Σύγκλισης σημεία» διοργανώνει το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και  Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων 5 -15 Νοεμβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» στο Θησείο. Πρόκειται για φωτογραφίες – στιγμιότυπα από τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας μέσα από τη φωτογραφική ματιά κυρίως εφήβων. Μια διαφορετική ματιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως αυτή των νέων ανθρώπων, που αναδεικνύει τα θέματα μιας πόλης σε κρίση. Οι καλλιτέχνες είναι τα νεαρά μέλη του Κέντρου Κοινοτικής Παρέμβασης Νέων του ΚΕΘΕΑ στα Εξάρχεια υπό την καλλιτεχνική επίβλεψη ενός επαγγελματία φωτογράφου, αλλά και γονείς  που παρακολουθούν τα προγράμματα του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης. Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση του πολιτισμού ως προστατευτικού παράγοντα στη πρόληψη της χρήσης ουσιών και άλλων βλαπτικών συμπεριφορών και η ανάδειξη της φωτογραφίας ως εναλλακτικού τρόπου αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και κοινωνικοποίησης των νέων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μαθητικών και νεανικών μουσικών συγκροτημάτων κ.ά. Στα εγκαίνια θα συμμετέχουν ο Πλάτωνας Ριβέλλης και το κιθαριστικό ντουέτο «SAUDADE quitr duo».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Εγκαίνια: 5 Νοεμβρίου 2013, 19:30 Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ», Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο (αίθουσα ισογείου) Διάρκεια έκθεσης: 5-15 Νοεμβρίου 2013

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο