Ο Red Fm εκπέμπει ζωντανά από τη στέγη συνΑθηνά!

Ο Red Fm εκπέμπει ζωντανά από τη στέγη συνΑθηνά!

Το πρόγραμμα του Red Fm θα μεταδίδεται ζωντανά από το Βαρβάκειο Πλατεία από την Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου!

Τον Δεκέμβριο του 2013, μια συναρπαστική συνεργασία ανάμεσα στο συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων και το ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ μας χάρισε μοναδικές στιγμές στο κέντρο της πόλης! Για μια εβδομάδα, από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2013, παραγωγοί του σταθμού εξέπεμπαν ζωντανά από τη στέγη συνΑθηνά, στη Βαρβάκειο Πλατεία, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά.  Συνεντεύξεις πρωτοβουλιών και φορέων, συναυλίες και αναπάντεχες συναντήσεις έλαβαν χώρα στη στέγη μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε το έργο των ομάδων πολιτών και τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα στο κοινό του σταθμού. Φέτος, δύο χρόνια μετά, έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε έναν ακόμη ραδιοφωνικό σταθμό στη στέγη συνΑθηνά. 

Το πρόγραμμα του Red Fm θα μεταδίδεται ζωντανά από το Βαρβάκειο Πλατεία από την Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου! Tο πρόγραμμα ζωντανών εκπομπών του Red Fm διαμορφώνεται ως εξής:

10:00 – 12:00 | Λευτέρης Κεφαλάς
12:00 – 15:00 | Πέτρος Κουμπλής
15:00 – 18:00 | Γιάννης Γιακουμάκης

Για μια εβδομάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα εργαλεία και τους στόχους του προγράμματος του συνΑθηνά, να γνωριστούμε, να παρουσιάσουμε ομάδες της πόλης που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα και φυσικά να ακούσουμε εξαιρετική μουσική. Συντονιστείτε λοιπόν στους 96,3 μεγακύκλους και ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να δείτε τη στέγη μας και να συζητήσουμε για τις δράσεις που αλλάζουν την πόλη!

*Η στέγη συνΑθηνά βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.  Ο χώρος της είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με μέσα ενημέρωσης, φορείς και πρωτοβουλίες της πόλης. Για να δείτε το πρόγραμμα της στέγης ακολουθήστε το σύνδεσμο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του συνΑθηνά στέλνοντας e-mail στο synathina@cityofathens.gr.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο