Ο Εν Λευκώ επιστρέφει στη στέγη συνΑθηνά!

Ο Εν Λευκώ επιστρέφει στη στέγη συνΑθηνά!

οι παραγωγοί του Εν Λευκώ επιστρέφουν στη στέγη συνΑθηνά. Το πρόγραμμα του σταθμού θα μεταδίδεται ζωντανά από το Βαρβάκειο Πλατεία από την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2015 και  δύο χρόνια μετά, οι παραγωγοί του Εν Λευκώ επιστρέφουν στη στέγη συνΑθηνά. Το πρόγραμμα του σταθμού θα μεταδίδεται ζωντανά από το Βαρβάκειο Πλατεία από την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου! Tο πρόγραμμα ζωντανών εκπομπών του Eν Λευκώ διαμορφώνεται ως εξής:

08:00 – 10:00 | Λατέρνατιβ
10:00 – 12:00 | Κωνσταντίνος Τζούμας & Κάφκα
12:00 – 15:00 | Σπύρος Παγιατάκης
15:00 – 18:00 | Νίκος Δρογώσης

Για μια εβδομάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα εργαλεία και τους στόχους του προγράμματος του συνΑθηνά, να γνωριστούμε, να παρουσιάσουμε ομάδες της πόλης που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα και φυσικά να ακούσουμε εξαιρετική μουσική. Συντονιστείτε λοιπόν στους 87,7 μεγακύκλους και ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να δείτε τη στέγη μας και να συζητήσουμε για τις δράσεις που αλλάζουν την πόλη!! Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε 2 χρόνια πριν.

Τον Δεκέμβριο του 2013, μια συναρπαστική συνεργασία ανάμεσα στο συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων και το ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ μας χάρισε μοναδικές στιγμές στο κέντρο της πόλης! Για μια εβδομάδα, από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2013, παραγωγοί του σταθμού εξέπεμπαν ζωντανά από τη στέγη συνΑθηνά, στη Βαρβάκειο Πλατεία, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά.  Συνεντεύξεις πρωτοβουλιών και φορέων, συναυλίες και αναπάντεχες συναντήσεις έλαβαν χώρα στη στέγη μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε το έργο των ομάδων πολιτών και τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα στο κοινό του σταθμού.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο