Νέα σεζόν για τη στέγη!

Νέα σεζόν για τη στέγη!

Από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινάνε οι δράσεις των ομάδων στη στέγη του συνΑθηνά!

Από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινάνε οι δράσεις των ομάδων στη στέγη του συνΑθηνά!

Η Θετική Φωνή, ο Πανελλήνιος Σύλλογος οροθετικών στον HIV, θα βρίσκεται στη στέγη κάθε Δευτέρα, από τις 10:00 έως τις 16:00 η Θετική Φωνή με το Check Point ATH δίνει τη δυνατότητα εξέτασης  HIV δωρεάν και ανώνυμα χωρίς ραντεβού.

H νεοσύστατη ομάδα Γέφυρα κάθε Δευτέρα από τις 17.30 ως τις 20.00 θα παρέχει μαθήματα ανάπτυξης δεξιοτήτων (ατομική υγιεινή, διαχείριση πόρων, συμβουλευτική κλπ) σε συνανθρώπους μας που διαβιούν στο δρόμο.

Κάθε Τρίτη, από τις 10:00 έως 15:00, η ομάδα του συνΑθηνά θα βρίσκεται στη στέγη για να ενημερώνει τους επισκέπτες για το πρόγραμμα και τις ομάδες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα.

Κάθε Τετάρτη, από τις 17:00 έως τις 21:00, οι ομάδες της Emfasis Foundation αποτελούμενες από κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους και ψυχολόγους θα βρίσκονται στη στέγη του συνΑθηνά, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Κάθε Πέμπτη από τις 18.00 ως τις 21.00 η κινητή μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται στην πλατεία μπροστά από τη στέγη. Θα παρέχει ενημέρωση για τα προγράμματα της, συλλογή φαρμάκων με το πρόγραμμα “be χάπι” και τέλος θα παρέχει δωρεάν και ανώνυμα τεστ για HIV & Ηπατίτιδες. 

Πληροφορίες στέγη συνΑθηνά, Αθηνάς 58 (απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά) *Η στέγη συνΑθηνά είναι ένας χώρος συνάντησης , οργάνωσης και υλοποίησης δράσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην πόλη. **Μπορείτε να κλείσετε τη στέγη συνΑθηνά για τις δράσεις σας στέλνοντας e-mail στο synathina@cityofathens.gr ***Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της στέγης συνΑθηνά στο www.synathina.gr/stegi    

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο