Heckathlon: Δηλώστε συμμετοχή στον τριήμερο Μαραθώνιο Γαλάζιας και Κυκλικής Οικονομίας!

Heckathlon: Δηλώστε συμμετοχή στον τριήμερο Μαραθώνιο Γαλάζιας και Κυκλικής Οικονομίας!

Η Οδύσσεια και το The Cube Athens, με την υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Αθανάσιος Χ. Λασκαρίδης, διοργανώνουν έναν τριήμερο Μαραθώνιο – 29/09, 30/09 & 01/10 – με επίκεντρο τη Γαλάζια και Κυκλική Οικονομία και στόχο την εξερεύνηση καινοτόμων ιδεών για την ενίσχυση της βιωσιμότητας στους ωκεανούς.

Είστε φοιτητής, νεοφυής επιχείρηση, επιχειρηματίας ή άτομο που είναι γεμάτος ιδέες για τον τομέα της μπλε και της κυκλικής οικονομίας; Τότε αυτό το Hackathon είναι για εσάς, ένας τριήμερος Μαραθώνιος Γαλάζιας και Κυκλικής Οικονομίας όπου θα έχετε την  ευκαιρία να συνεργαστείτε με ειδικούς του κλάδου, ακαδημαϊκούς και καταξιωμένους επιχειρηματίες και να αναπτύξτε νέες ιδέες για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση και κερδίστε μεγάλα βραβεία.

Τί είναι Το Hackathon;
Μια ευκαιρία να συνδεθείτε με επιχειρηματίες, στελέχη της αγοράς και ειδικούς από την ακαδημαϊκή κοινότητα – και να μάθετε για τις τελευταίες καινοτομίες στα σχετικά οικοσυστήματα.
Το Hackathon υλοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Re-SAIL της Οδύσσειας, με την υποστήριξη του Κοινοφελούς Ιδρύματος Α. Χ. Λασκαρίδη, φορέα που εστιάζει στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στηρίζει την απασχόληση και τη μικροεπιχειρηματικότητα.

 

 

 

 

Λόγοι για να συμμετέχετε!

Διαδραστικά εργαστήρια, ομιλίες από τους ηγέτες του κλάδου, συνεδρίες καθοδήγησης και μια ευκαιρία να παρουσιάσετε τις ιδέες σας είναι μερικά από τα προνόμια του Hackathon Blue & Circular Economy!

Το Ηackathon θα κορυφωθεί με μια συναρπαστική τελετή απονομής βραβείων, αναγνωρίζοντας τις πιο καινοτόμες και εντυπωσιακές ιδέες. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να προωθήσετε την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική αλλαγή!

Η μπλε οικονομία αναφέρεται στην οικονομική δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα μέσα και γύρω από τον ωκεανό, συμπεριλαμβανομένης της αλιείας, των θαλάσσιων μεταφορών και του τουρισμού. Η κυκλική οικονομία, από την άλλη πλευρά, είναι ένα οικονομικό μοντέλο που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της σπατάλης και στην προώθηση της βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής. Συνδυάζοντας αυτές τις δύο έννοιες, ελπίζουμε να προωθήσουμε την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα με τρόπο κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνο.

 

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα εδώ

ΑΤΖΕΝΤΑ

ΗΜΕΡΑ 1 – 29 Σεπτεμβρίου

17:00 – Εγγραφές εκδήλωσης

17:30 – Καλωσόρισμα και Εισαγωγή

18:00 – Ομιλητές

19:00 – Κοινή χρήση ιδεών

19:30 – Συνεδρία Δικτύωσης

20:00 – Σχηματισμός ομάδας

21:00 – Δείπνο

ΗΜΕΡΑ 2 – 30 Σεπτεμβρίου

9:00 – Ανακεφαλαίωση και Επισκόπηση

9:30 – Συνεδρία Ιδεατοποίησης

10:30 – Συνεδρίες καθοδήγησης με εργαστήρια – Ομάδα 1

13:00 – Μεσημεριανό διάλειμμα

14:00 – Συνεδρίες καθοδήγησης με εργαστήρια – Ομάδα 2

17:00 – Ανάπτυξη Πρωτότυπου

20:00 – Προετοιμασία παρουσίασης

ΗΜΕΡΑ 3 – 1 Οκτωβρίου

9:00 – Τελική Προετοιμασία

13:00 – Υποβολή Διαφανειών Παρουσίασης

13:00 – Παρουσιάσεις και Q&A

13:30 – Απόφαση κριτικής επιτροπής

14:00 – Απονομές και Τελετή Λήξης

16:00 – Ολοκλήρωση εκδήλωσης

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο