Ethelon Days: ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό

Ethelon Days: ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό

Από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου, εθελοντές, εταιρικός κόσμος και κοινωνία των πολιτών δίνουν ραντεβού στο Impact Hub Athens, για μία συνάντηση αφιερωμένη στον εθελοντισμό.

Από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου, εθελοντές, εταιρικός κόσμος και κοινωνία των πολιτών δίνουν ραντεβού στο Impact Hub Athens, για μία τριήμερη συνάντηση αφιερωμένη στον εθελοντισμό, που θα περιλαμβάνει workshops, roundtables αλλά και εθελοντικές δράσεις. 

Όπως και πέρυσι, η ethelon, μια από τις οργανώσεις που ασχολείται συστηματικά και δομημένα με ζητήματα που αφορούν τον εθελοντισμό, διοργανώνει το ethelon Days, ένα τριήμερο αφιερωμένο στο να φέρει κοντά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του οικοσυστήματος του εθελοντισμού: μεμονωμένους εθελοντές, εταιρικό κόσμο και κοινωνία των πολιτών. Το τριήμερο θα καταλήξει σε δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας. 

Θεματική της φετινής διοργάνωσης είναι η “Generation V”.
Η γενιά που, σύμφωνα με την ethelon,  περνάει στις πράξεις και δεν μένει στα λόγια. Αναλαμβάνει την ευθύνη και δίνει λύσεις στα προβλήματα που βλέπει γύρω της. Σέβεται τον συνάνθρωπο, την διαφορετικότητα και το περιβάλλον. Είναι μέρος της κοινωνίας και προσφέρει σε αυτή.

Το πρόγραμμα του τριημέρου συνοπτικά:
 
?Παρασκευή 2 Νοεμβρίου: συνάντηση στο Impact Hub Athens, γνωριμία με τους συμμετέχοντες, σχεδιασμός του προγράμματος των επόμενων ημερών.

?Σάββατο 3 Νοεμβρίου: workshops, ομιλίες και roundtables για εθελοντές, ΜΚΟ αλλά και εταιρείες με σκοπό να καλυφθούν όλα τα θέματα που αφορούν στον εθελοντισμό.

?Κυριακή 4 Νοεμβρίου: με αφετηρία το Impact Hub Athens, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε 6 ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να γίνει η πόλη μας λίγο καλύτερη.

Αγορά εισιτηρίων: https://www.eventora.com/en/Events/ethelon-days/

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.ethelondays.gr/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο