«ChemExpo 2024 | Pioneering the Future»,από το Chemecon στο Wyndham Grand Athens.

«ChemExpo 2024 | Pioneering the Future»,από το Chemecon στο Wyndham Grand Athens.

Σας ανακοινώνουμε ότι στις 17 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «ChemExpo 2024 | Pioneering the Future», που διοργανώνεται από το Chemecon στο Wyndham Grand Athens.

Σχετικά με το Chemecon

Το Chemecon είναι ο πρώτος μη κερδοσκοπικός σύλλογος νέων Χημικών Μηχανικών που δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στόχος του είναι να συμβάλλει ουσιαστικά στη σύνδεση των φοιτητών με το αντικείμενο των σπουδών τους. Η προσπάθεια αυτή γίνεται μέσω οργανωμένων και πολυδιάστατων δράσεων με κύριο άξονα την άμεση και σφαιρική πληροφόρηση γύρω από τις δυνατότητες και τις προοπτικές ενός Χημικού Μηχανικού.

Σχετικά με το ChemExpo 2024 | Pioneering the Future Μετά την επιτυχή διεξαγωγή του ChemExpo 2023 | 10 years of Chemecon το Chemecon διοργανώνει το ChemExpo 2024 | Pioneering the Future! Η μεγάλη δράση του Chemecon για φέτος θα αποτελέσει ένα μοναδικό Πολυσυνέδριο Χημικής Μηχανικής με κεντρικούς θεματικούς άξονες: τη βιωσιμότητα, το περιβάλλον και την καινοτομία.

Μέσω αυτής, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πιο σύγχρονες εξελίξεις των κλάδων της Χημικής Μηχανικής, καθώς και για τις ανάγκες της αναπτυσσόμενης επιχειρηματικής πραγματικότητας.

H εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση και τη διασύνδεση του ακαδημαϊκού χώρου με την επιχειρηματική κοινότητα, μέσω της ανταλλαγής απόψεων γύρω από τις σύγχρονες παραγωγικές και επιχειρηματικές προκλήσεις.

Το «παρών» θα δώσουν κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της Χημικής Μηχανικής, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάθε εταιρείας με σκοπό να ενημερωθούν

για την εταιρική της δραστηριότητα αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τις σύγχρονες παραγωγικές και επιχειρηματικές προκλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε:

● Ένα Panel στο οποίο οι εκπρόσωποι των εταιρειών θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να αναλύσουν τα κύρια κριτήρια (δείκτες) βιωσιμότητας (ESG) που πρέπει να εκπληρώνουν, ώστε να μπορεί μια εταιρεία να χαρακτηριστεί βιώσιμη.

● Συζητήσεις κατά τις οποίες θα μπορούν να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών, ανταλλάσσοντας απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς σχετικά με την μελλοντική τους πορεία αλλά και τα επόμενα σχέδια των εταιρειών. Ακόμη, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με εργαστηριακές ομάδες και start up εταιρείες, δείχνοντας τους έναν εναλλακτικό τρόπο ενασχόλησης με τον κλάδο της Χημικής Μηχανικής.

● Ένα Workshop επιμορφωτικού και διαδραστικού χαρακτήρα γύρω από τα skillset και την επαγγελματική εξέλιξη των συμμετεχόντων.

Υποστηρικτές της Εκδήλωσης μας είναι οι εταιρείες: SYCHEM S.A., Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, Όμιλος Motor Oil, Παπαστράτος, ELPEN, ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε.,Όμιλος Ηρακλής, Colgate Palmolive, P&G, Coca-Cola Τρία Έψιλον, PepsiCo, Mondelez και MYTILINEOS.

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας  εδώ:   https://conferience.com/app/CHEMEXPO2024

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο