Butterflies & Camels στο Communitism

Butterflies & Camels στο Communitism

Η κοινωνική και πολιτισμική πρωτοβουλία της οδού Κεραμεικού διοργανώνει μια ανοιχτή εβδομάδα γεμάτη εργαστήρια, παραστάσεις, συζητήσεις και μουσική.

Η κοινωνική και πολιτισμική πρωτοβουλία της οδού Κεραμεικού διοργανώνει μια ανοιχτή εβδομάδα γεμάτη εργαστήρια, παραστάσεις, συζητήσεις και μουσική.

Από το Σάββατο 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου, το Communitismη κοινωνική και πολιτισμική πρωτοβουλία της οδού Κεραμεικού, υποδέχεται το κοινό για μια σειρά εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες θα παρουσιαστεί το εύρος των δράσεών του στα πεδία της τέχνης, της ανάπτυξης δεξιοτήτων, της ένταξης του προσφυγικού πληθυσμού και της δημιουργικότητας. Εργαστήρια, performances, συζητήσεις, παρουσιάσεις αλλά και γιορτές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του εφταήμερου εκδηλώσεων που ονομάζεται Butterflies& Camels.

To πρόγραμμααναλυτικά:

Σάββατο 25/05: Butterflies & Camels | ThisIsNotAFashionShow performance + DJ set & visuals από το Zoll Projekt / Perspective Arts / Campfire Stories + OPEN MIC από Kangela

https://www.facebook.com/events/748684902200465/

Kυριακή 26/05: Contemporary Mythology

Animal with two legs and no wings | Performance γραμμένηαπότηΝατάσαΔουρίδα
An excersise in critically addressing the future | Διάλεξηεργαστήριοαπότην Isabelle Vuong


Στη διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας, θα παρουσιάζονται ανοιχτά οι δράσεις του πολιτιστικού και κοινωνικού κέντρου Communitism, υποδεικνύοντας νέους τρόπους με τους οποίους οι ενεργοί πολίτες μπορούν να φέρουν την κοινωνική αλλαγή καθώς γεννούν νέες ιδέες για μελλοντικά projectκαι συνεργασίες ανάμεσα στην κοινότητα. Οι χρήστες του κτιρίου θα υλοποιήσουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δράσεων του Communitism, ενώ κάθε βράδυ θα υπάρχει συλλογική μαγειρική και μουσική.


Δευτέρα 27/05:
Typografeio – Ο δημιουργικός χώρος ανοίγει της πόρτες του για ένα εργαστήρι κατασκευής επίπλων. Η Πρωτοβουλία Ανήσυχων Τανγκέρων θα πραγματοποιήσεις ένα εργαστήριο/ ανοιχτό μάθημα εναλλακτικού ταγκό, ενώ το κοινό προσκαλείται να συμμετάσχει στη βραδιά milongaπου θα ακολουθήσει. and you are all invited to danse after in the Milonga night

Τρίτη 28/05: Εργαστήριο Community Building. To
Syrian & GreekYouthForum θα παρουσιάσει τη δουλειά του και τον χώρο Plenum, ενώ το βράδυ θα παίξουν με το συγκρότημα worldμουσικής Musikarama

Τετάρτη 29/05 : Letsmakesomenoiz. Μια παιδική μπάντα πνευστών παρουσιάζει ζωντανά τη δουλειά της ενώ ακολουθεί ένα ανοιχτό μουσικό CommuniJamSession.

Πέμπτη 30/05 : ΟλοήμεροεργαστήριοραπτικήςButterflies & Camels. ΤοΔωριστήριοθαείναιανοιχτόκαιθαφιλοξενεί bazaar. Η κινητή μονάδα πλυσίματος και στεγνώματος των ρούχων θα παρουσιάσει επίσης την πρωτοβουλία της, ενώ ακολουθεί η μπάντα πνευστών Αγία Φανφάρα.

Παρασκευή 31/05 : Μάθημα γιόγκα στην ταράτσα. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί έκθεση των δημιουργιών του εργαστηρίου Butterflies & Camels με στόχο την χρηματοδότηση της δράσης, ενώ το βράδυ ακολουθεί συναυλία του τρίο TheUnsoundMind.

Συλλογική κουζίνα καθημερινά στις 2 μμ.

Περισσότερα για το Communitism εδώ.  

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο