Athens Fringe Industry

Athens Fringe Industry

Tο Athens Fringe Network παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Industry με επαγγελματικά σεμινάρια κατάρτισης για νέους δημιουργούς.

Tο Athens Fringe Network παρουσιάζει δράσεις που σκοπό έχουν φέρουν κοντά τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης και να ενθαρρύνουν τη δικτύωση μεταξύ τους. Σ’ αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται και για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Industry με επαγγελματικά σεμινάρια κατάρτισης για νέους δημιουργούς. Στόχος του προγράμματος είναι να δοθούν όλα τα απαραίτητα εφόδια σε νέους καλλιτέχνες για να μπορούν να παρουσιάσουν το έργο τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς της πολιτιστικής παραγωγής, επικοινωνίας, οργάνωσης, μάρκετινγκ, χρηματοδότησης και οικονομικής διαχείρισης, νομικής σύστασης εταιρείας.

Στα τρία Boot Camp που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά (Νοέμβριος 23, 24, 30, Φεβρουάριος 15, 16, 22, Μάιος 3, 4, 10) οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα α προετοιμάσουν αιτήσεις, να δημιουργήσουν mini business plans και φακέλους για παρουσίαση νέων έργων σε φορείς και χορηγούς. Στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προσωπικά ραντεβού με τους φορείς και να τους παρουσιάσουν τις ιδέες τους μέρος της δουλειάς του σε επιλεγμένους εκπροσώπους, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για μελλοντική συνεργασία στο πλαίσιο του Fringe Live ’14. Οι αιτήσεις συμμετοχής για τους 3 κύκλους του προγράμματος είναι ανοιχτές έως:
30 Οκτωβρίου για τον Α’ Κύκλο
30 Ιανουαρίου για τον Β’ Κύκλο
30 Απριλίου για τον Γ’ Κύκλο

Κόστος Συμμετοχής στα Industry Boot Camps/Agency Ραντεβού 1:1/ Agency Fair: 50€ (Μπορούν να πάρουν μέρος μέχρι δύο άτομα κάθε ομάδας) Δηλώσεις συμμετοχής στο industry@sinthesis.gr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο