3rd Nikis Street Party | Holiday Party

3rd Nikis Street Party | Holiday Party

Για 3η συνεχή χρονιά οι επιχειρήσεις της οδού Νίκης στο Σύνταγμα ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν στο πιο ξέφρενο, μεθυστικό και γευστικό party στο ιστορικό κέντρο της πόλης!

Για 3η συνεχή χρονιά οι επιχειρήσεις της οδού Νίκης στο Σύνταγμα ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν στο πιο ξέφρενο, μεθυστικό και γευστικό party στο ιστορικό κέντρο της πόλης! Με στόχο να μεταδώσουν τον θετικό παλμό του δρόμου και ένα ηχηρό θετικό μήνυμα για να απογειώσουν τη διάθεση των fans της περιοχής αλλά και των περαστικών, ετοίμασαν για όλους εμάς, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου από τις 16.00 ως τις 22.00, non stop μουσικές από ξεχωριστούς DJs, ζωντανά κρουστά με τους BATALA, γευσιγνωσία κρασιών και εδεσμάτων από εκλεκτούς παραγωγούς, λαχταριστά κεράσματα, special vegetarian & vegan μενού, και άλλες γευστικές εκπλήξεις. Οργάνωσαν επίσης, ανοιχτά μαθήματα yoga για τους λάτρεις του είδους με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς και δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Φέτος θα φορέσουν όλοι τα φτερά τους, για να μας ευχηθούν «Άντε και με τα φτερά της Νίκης!» Ραντεβού λοιπόν στη Νίκης για να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε, να γευτούμε, να συναντήσουμε γνωστούς και φίλους και να απολαύσουμε την μοναδική φιλοξενία των επιχειρηματιών της Οδού.

Συμμετέχουν: Pepper 96.6FM Η ομάδα κρουστών BATALA DJ David NYSY Studios, Greece’s Premier Yoga – Pilates Center http://www.nysystudios.com/ Avocado, Vegetarian & Vegan Restaurant http://www.avocadoathens.com/ Τέσσερις εποχές, Εμπόριο Βιολογικών Προϊόντων WINE STORY, Delicatessen http://winestory.gr/ Μακάλο, All Day Cafe – Restaurant Koi, Sushi Bar Jing Chinese Restaurant Amandine, Bagels & Gourmandises Hollywood Pub *Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο