Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τις Κινέζικες Κοινότητες στην Αθήνα

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τις Κινέζικες Κοινότητες στην Αθήνα

Oι Κινέζικες Κοινότητες της Ελλάδας, θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη και την υποστήριξη του Ελληνικού λαού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Oι Κινέζικες Κοινότητες της Ελλάδας, θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη και την υποστήριξη του Ελληνικού λαού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων. Μετά από την επιτυχή πρώτη δοκιμή πέρσι, έτσι και φέτος, ο δήμος Αθηναίων συμμετέχει δυναμικά στην προσπάθεια αυτή, υποστηρίζοντας μαζί με την Πρεσβεία της Κίνας τις καλές προθέσεις των Κινέζων πολιτών στην Αθήνα. Οι επισκέπτες θα βρουν εκατοντάδες είδη προϊόντων με κινέζικο χαρακτήρα, όπως το κινέζικο μετάξι, τσάι, αξεσουάρ, ενδύματα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, κινέζικο κόμπο και τρόφιμα. Με την ευκαιρία αυτή, οι επισκέπτες θα μπορέσουν και να απολαύσουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως την λαϊκή μουσική και χορούς από τις κινέζικες μειονότητες, καθώς και κινέζικη καλλιγραφία. Όσοι ενδιαφέρονται για τον κινέζικο πολιτισμό θα μπορέσουν να βρουν πολλές εκπλήξεις.

Διοργανωτές: Greece Overseas Chinese Association of Fujian Province in CHINA, Greece Overseas Chinese Women Association,Greece Overseas Chinese Friendship Association,Greece Overseas Chinese Tourism Association,Greece Overseas Chinese General Association,Greece Overseas Chinese General Chamber of Commerce,Greece Overseas Chinese Association of Qingtian City in CHINA,Greece Thessaloniki Overseas Chinese Friendship Association,Greek Council for the Promotion of Peaceful National Reunification of China. Με την αιγίδα της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα και του Δήμου Αθηναίων.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο