Το Δίκτυο για Καινοτομίες στον Πολιτισμό και τη Δημιουργικότητα στην Ευρώπη ανακοινώνει το N.I.C.E Award 2017.

Το Δίκτυο για Καινοτομίες στον Πολιτισμό και τη Δημιουργικότητα στην Ευρώπη ανακοινώνει το N.I.C.E Award 2017.

To θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: «Δημιουργώντας έναν Ανοιχτό Κόσμο: μια Πρόσκληση για Καινοτομίες που Φέρνουν την Αλλαγή»

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το δίκτυο N.I.C.E. (Network for Innovations in Culture and Creativity In Europe) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε φυσικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα καθώς και σε συλλογικότητες με ή χωρίς νομική μορφή, να συμμετάσχουν με τις προτάσεις τους στη διαδικασία των φετινών N.I.C.E. Awards.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: «Δημιουργώντας έναν Ανοιχτό Κόσμο: μια Πρόσκληση για Καινοτομίες που Φέρνουν την Αλλαγή». Αναγνωρίζοντας ότι οι φορείς του πολιτισμού και του δημιουργικού τομέα εν γένει (καλλιτέχνες, επιχειρηματίες από τον χώρο του πολιτισμού και των δημιουργικών τεχνών, άλλοι επαγγελματίες καθώς και ερευνητές) αποτελούν ουσιαστικούς παράγοντες για τη βελτίωση της κοινωνίας, η διοργάνωση του N.I.C.E. Award 2017 προσκαλεί άτομα, ομάδες και οργανισμούς να υποβάλουν αναπάντεχες και πειραματικές προτάσεις που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας ανοιχτής κοινωνίας στον επιταχυνόμενο κόσμο της ψηφιακής και παγκόσμιας αποδιοργάνωσης. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, στη συμμετοχή των πολιτών και στη συν-δημιουργία καθώς και στην κοινωνική καινοτομία που μπορεί να φέρει την αλλαγή.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων είναι η 30η Απριλίου 2017, ενώ η επιλογή των νικητών θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις στις 3 Ιουλίου και στις 6 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το N.I.C.E. Award 2017 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο