Πρόγραμμα σεμιναρίων Οκτωβρίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα σεμιναρίων Οκτωβρίου στο Social Dynamo

Ο δεύτερος κύκλος φιλοξενίας και ενδυνάμωσης στο Social Dynamo ξεκινά με νέα σεμινάρια και συνεδρίες συμβουλευτικής γύρω από τη θεματική του business planning.

Ο δεύτερος κύκλος φιλοξενίας και ενδυνάμωσης στο Social Dynamo έχει μόλις ξεκινήσει και τα πρώτα σεμινάρια που ανακοινώθηκαν έχουν ως κέντρο βάρους την κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου. Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 25/10, 16:00 – 18:00
Συνεδρίες καθοδήγησης σε business planning:
Εκ μέρους του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος ο κ. Γιώργος Βλάχος, στο πλαίσιο 40λεπτων ραντεβού καθοδηγεί τους ενδιαφερόμενους στα βασικά βήματα της “διαδρομής” από την “επιχειρηματική” ιδέα, στο επιχειρησιακό σχέδιο:
– Επιχειρηματική ιδέα / αγορά
– Business Model Canvas
– Σχέδιο μάρκετινγκ
– Υποδομή/οργάνωση
– Χρηματοοικονομικό σχέδιο

Παρασκευή 27/10, 15:00 – 17:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα
Οι συνεργάτες από το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou απαντούν στο πλαίσιο 40λεπτων ραντεβού σε ερωτήματα που αφορούν νομικά ζητήματα, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Δευτέρα 30 και Τρίτη 31/10, 17:00 – 20:00
Εισαγωγή στον επιχειρησιακό σχεδιασμό
Ο κ. Αντώνης Καντιδάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων και αναπτυξιακών έργων ΕΣΠΑ, επιμελείται ένα σεμινάριο συνολικής διάρκειας 6 ωρών (μέρος Α’ και Β’), το οποίο θα καλύψει τα εξής θέματα:
– Από ποια μέρη αποτελείται ένα επιχειρηματικό σχέδιο
– Γενική περιγραφή της “επιχείρησης”-ΜΚΟ: προϊόντα και υπηρεσίες
– Σχέδιο μάρκετινγκ: ανάλυση αγοράς, στρατηγική μάρκετινγκ, ανάλυση SWOT (Strengths, Weeknesses, Opportunities, Threats)
– Οργάνωση και διοίκηση εταιρείας
– Χρηματοοικονομικά δεδομένα: ανάλυση εσόδων-εξόδων σε 3ετές πλάνο
– Business Model Canvas

Πώς θα συμμετάσχετε: Για να κλείσετε το ραντεβού σας, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναφέροντας την οργάνωση/ομάδα πολιτών που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας σε αυτήν, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα συγκεκριμένα ζητήματα που έχετε προς συζήτηση. Οι συνεδρίες παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο υπηρεσιών επιμόρφωσης και επαγγελματικής υποστήριξης που προσφέρει το Social Dynamo σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.socialdynamo.gr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο