Πρόγραμμα σεμιναρίων και συμβουλευτικής Μαΐου στο Social Dynamo 

Πρόγραμμα σεμιναρίων και συμβουλευτικής Μαΐου στο Social Dynamo 

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα Μαΐου στο Social Dynamo δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας για τον μη κερδοσκοπικό τομέα. Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα.

Για τον μήνα Μάιο, το Social Dynamo, η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων για την ενδυνάμωση των φορέων της κοινωνίας των πολιτών, έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα ανοιχτό σε όλους, γύρω από το οποίο υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Social Dynamo. Η έμφαση έχει δοθεί σε θέματα επικοινωνίας για τον μη κερδοσκοπικό τομέα. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες αυτές είναι δωρεάν, κατόπιν δήλωσης συμμετοχής, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρασκευή 5/5, 15.00-17.00, εκπαιδευτικό εργαστήρι «Επικοινωνώ αποτελεσματικά, προφορικά, γραπτά, μη λεκτικά», Φαίη Ορφανού, δικηγόρος και διαχειρίστρια της Αέλια – Εργαστήρι Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης: μέσα από μία σύντομη παραστατική παρουσίαση και ασκήσεις εξάσκησης, ανακαλύπτουμε μυστικά της επικοινωνίας που μας βοηθούν να γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Δευτέρα 8/5, 15.00-17.00, συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα, δικηγορικό γραφείο Σταματόπουλος Ευτυχίδου. Τα ραντεβού έχουν διάρκεια 30 λεπτών.

Τετάρτη 17/5, 15.00-17.00, συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα, Φωτεινή Αραμπατζή, δικηγόρος. Τα ραντεβού έχουν διάρκεια 30 λεπτών.

Πέμπτη 18/5, 16.00-18.00, σεμινάριο ‘Δημιουργώντας ένα δυνατό brand name’, Παναγιώτα Τεμπελοπούλου, Senior Brand Manager της Coca Cola Hellenic Bottling Company: Μέσα σε ένα περιβάλλον όπου δεχόμαστε πολλά και διαφορετικά μηνύματα και πληροφορίες, πώς μια MKO μπορεί να ξεχωρίσει; Τι σημαίνει το σωστό branding και ποια είναι τα προτεινόμενα εργαλεία;

Τρίτη 23/5, 16.00-18.00, σεμινάριο “Η επικοινωνία σήμερα: Τόσο ίδια και τόσο αλλιώτικη”, Νερίνα Κομιώτη, Γενική Διευθύντρια Σύνδεσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος: εντοπίζουμε τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην επικοινωνία, αλλά και τις απλές αρχές της που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Τι συνιστά μια αποτελεσματική ψηφιακή επικοινωνία;

Τετάρτη 24/5, 16.00-18.00, συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά-φορολογικά ζητήματα, Vounatsos Attorneys. Τα ραντεβού έχουν διάρκεια 30 λεπτών.

Παρασκευή 26/5, 16.00-18.00, συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα επικοινωνίας, Δημήτρης Παξιμάδης, Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος. Τα ραντεβού έχουν διάρκεια 30 λεπτών. Μπορείτε να θέσετε θέματα που αφορούν τη διαφήμιση, την προώθηση του σκοπού σας, one2one marketing, θέματα περιεχομένου της ιστοσελίδας ή του newsletter σας, καθώς και προώθηση του merchandise σας. Επίσης, μπορείτε να ερευνήσετε από κοινού πώς αυτά τα θέματα εμπλέκονται με και επηρεάζουν το επιχειρηματικό σας μοντέλο.

Τρίτη 30/5, 15.00-18.00, βιωματικό εργαστήρι «Ο Συντονισμός Διαλόγου, ως ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων», Φάνια Αθανασίου, A.C.R.I. (Athens Conflict Resolution Institute): ανακαλύπτουμε τη διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο εσωτερικό της ομάδας και αναδεικνύουμε το ρόλο του συντονιστή.

Τετάρτη 31/5, συνεδρίες συμβουλευτικής σε λογιστικά ζητήματα, Γιώργος Αναστασιάδης, Ίδρυμα Μποδοσάκη. Τα ραντεβού έχουν διάρκεια 30 λεπτών.

Η συμμετοχή στις συνεδρίες και στα σεμινάρια γίνεται χωρίς χρηματική συμμετοχή. Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο socialdynamo@bodossaki.gr ή στο τηλέφωνο 210 7218726.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο