Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Σεπτεμβρίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Σεπτεμβρίου στο Social Dynamo

Το Social Dynamo επανεκκινεί το πρόγραμμα των επιμορφωτικών του δράσεων. Οι δράσεις του Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένες στη θεματική των χρηματοδοτήσεων προς ΜΚΟ.

Το Social Dynamo επανεκκινεί το πρόγραμμα των επιμορφωτικών του δράσεων. Οι δράσεις του Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένες στη θεματική των χρηματοδοτήσεων προς ΜΚΟ.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις ύστερα από το διάλειμμα του Αυγούστου. Το κέντρο βάρους για τις δράσεις που εγκαινιάζουν τη νέα σεζόν αφορά την θεματική των χρηματοδοτήσεων προς ΜΚΟ.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, 16.00 – 18.30: σεμινάριο «Συντάσσοντας επιτυχημένες προτάσεις χρηματοδότησης προς Ιδρύματα»: εκπρόπωποι των Κοινωφελών Ιδρυμάτων Μποδοσάκη, Ιωάννη Σ. Λάτση, Τίμα, Α.Γ. Λεβέντη και Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, θα μιλήσουν για το πώς μπορούν οι οργανώσεις να συντάσσουν επιτυχημένες προτάσεις χρηματοδότησης και θα εκθέσουν τη χρηματοδοτική πολιτική του εκάστοτε ιδρύματος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, 12.00 – 14.00: Συνεδρίες συμβουλευτικής για αιτήσεις χρηματοδότησης προς Ιδρύματα. Τη συμβουλευτική θα παράσχουν η Jennifer Clarke, η Μαρία Τσενέ και ο Βλάσης Αδρακτάς. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, 16.00 – 19.00: Συνεδρίες συμβουλευτικής στο Business Model Canvas για ΜΚΟ: μια καλή αίτηση χρηματοδότησης, προϋποθέτει ένα σωστό επιχειρηματικό σχέδιο. Τις συνεδρίες θα προσφέρει ο κ. Γιώργος Βλάχος από το ΚΕΜΕΛ(Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, 16.00 – 19.00: Σεμινάριο «Σύνταξη προτάσεων για Eυρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις: Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (European Voluntary Service – EVS)», από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, 15.00 – 17.00: Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα από το δικηγορικό γραφείο Σταματόπουλος – Ευτυχίδου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.socialdynamo.gr/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο