Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Νοεμβρίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Νοεμβρίου στο Social Dynamo

Το πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων στο Social Dynamo εστιάζει για το μήνα Νοέμβριο στη διοίκηση προσωπικού και εθελοντών.


Η διοίκηση προσωπικού και εθελοντών αποτελεί τον κεντρικό θεματικό άξονα των επιμορφωτικών δράσεων που οργανώνει για τον Νοέμβριο το Social Dynamo. Υπενθυμίζεται ότι τις δράσεις αυτές μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε φορέας της κοινωνίας πολιτών ή και άτυπη ομάδα πολιτών, εφόσον δηλώσει συμμετοχή και υπάρχουν οι διαθέσιμες θέσεις.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των δράσεων:

Τρίτη 14/11, 15:45 – 18:00
Σεμινάριο Volunteer Engagement and Retention
Η ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ethelon απαντά στο ερώτημα : «Πώς μπορώ να διατηρήσω το ενδιαφέρον των εθελοντών μου;»

Τετάρτη 15/11, 15:00 – 18:00
Τα media ως μέσο γνωριμίας και διάδρασης της ομάδας
Η Μαρία Λεωνίδα, σκηνοθέτης, επιμορφώτρια σε θέματα οπτικοακουστικής γλώσσας, υπεύθυνη προγραμμάτων στον Καρπό, Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας, συντονίζει ένα βιωματικό σεμινάριο που αναδεικνύει τους τρόπους όπου η εικόνα και τα μέσα της τεχνολογίας μπορούν να γίνουν φορείς περιεχομένου και επικοινωνίας εντός της ομάδας. Το σεμινάριο επίσης σκοπεύει να ακονίσει την παρατηρητικότητα και ακρίβεια της ματιάς των συμμετεχόντων, μια δεξιότητα που λόγω της αθρόας εξάσκησης στη λήψη και χρήση εικόνων σήμερα κρίνεται απαραίτητη σε κάθε θέση, σε κάθε οργανισμό.

Πέμπτη 16/11, 12:00 – 2:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού
Η Ελένη Ορφανού, Life & Business Coach, Trainer, HR Consultant παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στο πλαίσιο τριών 40λεπτων ραντεβού, όπου κάθε οργάνωση μπορεί να απευθύνει ερωτήματα που σχετίζονται με τα εξής θέματα:
– Προσέλκυση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού
– Υποδοχή και προσανατολισμός νέων εργαζομένων
– Δομή, ανάλυση και περιγραφές θέσεων εργασίας
– Αξιολόγηση απόδοσης
– Αποδοχές, παροχές και κίνητρα
– Συστήματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης
– Διαχείριση συγκρούσεων

Τρίτη 21/11, 16:00 – 18:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά-φορολογικά θέματα
Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Vounatsos Attorneys απαντούν σε σχετικά ερωτήματα, στο πλαίσιο της ευγενικής τους υποστήριξης στο Social Dynamo, μέσω τριών 40λεπτων συνεδριών συμβουλευτικής σε ΜΚΟ και άτυπες ομάδες πολιτών.

Δευτέρα 28/11, 15:00 – 18:00
Διαδραστικό σεμινάριο Εισαγωγή στο coaching και τα οφέλη τουΟ Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching (Hellenic Coaching Association) εξηγεί τι είναι και τι δεν είναι το coaching και πώς λειτουργεί. Εργαζόμενοι σε δυάδες, ανακαλύπτουμε την αξία του για τις οργανώσεις.

Πώς θα συμμετάσχετε: Για να κλείσετε το ραντεβού σας, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναφέροντας την οργάνωση/ομάδα πολιτών που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας σε αυτήν, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα συγκεκριμένα ζητήματα που έχετε προς συζήτηση. Οι συνεδρίες παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο υπηρεσιών επιμόρφωσης και επαγγελματικής υποστήριξης που προσφέρει το Social Dynamo σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.socialdynamo.gr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο