Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιουνίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιουνίου στο Social Dynamo

Για τον Ιούνιο, το πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων του Social Dynamo είναι αφιερωμενο στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.     

Για τον Ιούνιο, το πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων του Social Dynamo είναι αφιερωμενο στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.   

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), μόλις εγκαινίασε τον 3ο κύκλο φιλοξενίας και ενδυνάμωσης. Το κέντρο βάρους για τις δράσεις του Ιουνίου αφορά τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια και συνεδρίες συμβουλευτικής.

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 09.00 – 17.00: Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ιδρύματος Μποδοσάκη με το Ίδρυμα Prince’s Trust, το Social Dynamo θα φιλοξενήσει στον συνεργατικό του χώρο μία σχετική εκδήλωση.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 11.00 – 13.00: Συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα επικοινωνίας με την κυρία Μαρία Φωλά, υπεύθυνη του τμήματος Επικοινωνίας του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 16.00 – 20.00: Eργαστήριο “ Setting Vision Mission Goals” με την κυρία Ελένη Σκόνδρα, μέλος του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 16.00 – 20.00: Η συνέχεια του εργαστηρίου “Setting Vision Mission Goals” από την κυρία Ελένη Σκόνδρα. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 14.00 – 20.00: Εργαστήριο “ Business Model Canvas” με τον κύριο Απόστολο Παπαλεξίου από το Solidarity Mission. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 15.00 – 17.00: Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα από το δικηγορικό γραφείο Σταματόπουλος – Ευτυχίδου. Για πληροφορίες και ραντεβού δείτε εδώ.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 17.00 – 19.00: Σεμινάριο Διαχείρισης Ρίσκου σε ΜΚΟ με τον κύριο Νίκο Πιτσούλη. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Παρασκευή 29 Ιουνίου, 16.00 – 18.00: Συνεδρίες Συμβουλευτικής σε Business Model Canvas για ΜΚΟ από τον κύριο Γιώργο Βλάχο, μέλος του ΚΕΜΕΛ. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.socialdynamo.gr/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο