Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιανουαρίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Ιανουαρίου στο Social Dynamo

Τέσσερα δωρεάν σεμινάρια/ συνεδρίες προσφέρει αυτό το μήνα το SocialDynamo σε φορείς της κοινωνίας πολιτών και σε άτυπες ομάδες.   

Τέσσερα σεμινάρια/ συνεδρίες προσφέρει αυτό το μήνα το Social Dynamo σε φορείς της κοινωνίας πολιτών και σε άτυπες ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι τις δράσεις αυτές του επιμορφωτικού προγράμματος του Social Dynamo μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε φορέας της κοινωνίας πολιτών ή και άτυπη ομάδα πολιτών, εφόσον δηλώσει συμμετοχή και υπάρχουν οι διαθέσιμες θέσεις.

· Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, 18.00-20.00, closed event “Branding for startups” Social Dynamo και Orange Grove, με ομιλητή τον Mr. Peter Economides, Brand Strategist: Brand is reputation. And reputation is your single most important asset. Especially as a startup.

· Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 16.00-18.00, συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα επικοινωνίας και branding (40λεπτα ραντεβού), Ελένη Σκόνδρα, Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ): η κυρία Σκόνδρα απαντά σε θέματα που αφορούν το branding, την επικοινωνία με πιθανούς δωρητές και ΜΜΕ, το περιεχόμενο ιστοσελίδων, κλπ.

· Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, 18.00 – 19.30, σεμινάριο “Ενσυνειδητότητα – Η τέχνη του να ζεις Συνειδητά”, Βασίλης Ξυπολιάς, Mindfulness & MBSR Teacher: απευθύνεται σε στελέχη και εθελοντές ΜΚΟ που εργάζονται και προσφέρουν κοινωνικό έργο σε συνθήκες υψηλού στρες και ψυχικής καταπόνησης. Εργαζόμενοι με ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, τα στελέχη αυτά μπορεί να έχουν αυξημένα επίπεδα άγχους που παρεμποδίζουν την κριτική τους σκέψη και την πνευματική τους διαύγεια.

· Τρίτη 23 Ιανουαρίου, 17.00-19.00, συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα (40λεπτα ραντεβού), Οι συνεδρίες συμβουλευτικής (40λεπτα ραντεβού) μπορούν να υλοποιηθούν και τηλεφωνικά/μέσω skype, για όσους δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια.

Πώς θα συμμετάσχετε: Για να κλείσετε το ραντεβού σας, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναφέροντας την οργάνωση/ομάδα πολιτών που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας σε αυτήν, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα συγκεκριμένα ζητήματα που έχετε προς συζήτηση. Οι συνεδρίες παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο υπηρεσιών επιμόρφωσης και επαγγελματικής υποστήριξης που προσφέρει το Social Dynamo σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.socialdynamo.gr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο