Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Απριλίου στο Social Dynamo

Πρόγραμμα επιμορφωτικών δράσεων Απριλίου στο Social Dynamo

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Απρίλιο, μήνα αφιερωμένο στην Επικοινωνία και την Εξωστρέφεια των ΜΚΟ.

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο Social Dynamo τον Απρίλιο, μήνα αφιερωμένο στην Επικοινωνία και την Εξωστρέφεια των ΜΚΟ.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Κτίριο Β’ 2ος όροφος), συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Απριλίου αφορά τη θεματική της Επικοινωνίας και της Εξωστρέφειας των ΜΚΟ.

Δευτέρα 15 Απριλίου, 15:00 – 18:00
Σεμινάριο “Στιγματιστικός λόγος, ωφελούμενοι και ανθρώπινα δικαιώματα”

Η Αγγελική Φ. Καρδαρά μας εισάγει στην ορολογία που πρέπει να χρησιμοποιείται από τον ανθρωπιστικό τομέα αναφορικά με τους ωφελούμενους. Το εργαστήριο θα επικεντρωθεί σε καλές και κακές πρακτικές για την καταπολέμηση του στιγματιστικού λόγου και την αποφυγή της δευτερογενούς θυματοποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Πέμπτη 18 Απριλίου, 16:00 – 19:00
Βιωματικό εργαστήριο “Δημόσιος λόγος & γλώσσα σώματος”
Μια εισαγωγή σε ασκήσεις προετοιμασίας φωνής και σώματος για δημόσιες ομιλίες, στα Dos & Dont’s σώματος και φωνής, και σε μεθόδους διαχείρισης άγχους και της κακής κριτικής από το κοινό από το ΚΥΜΑ Project. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Δευτέρα 22 Απριλίου, 15:00 – 17:00
Σεμινάριο “Εταιρική Επικοινωνία”
Στόχος του σεμιναρίου της PwC είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες πώς να γράφουν κείμενα τα οποία θα επικοινωνούν το μήνυμα ξεκάθαρα, θα είναι καλογραμμένα και θα κερδίσουν την προσοχή των παραληπτών οι οποίοι «βομβαρδίζονται» καθημερινά από ένα κυκεώνα πληροφοριών.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Τρίτη 23 Απριλίου, 15.00 – 17.00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά και φορολογικά ζητήματα
Ποια είναι η κατάλληλη νομική μορφή για τη σύσταση εταιριών με μη κερδοσκοπικό σκοπό; Ποιος είναι ο τρόπος φορολόγησης των ως άνω μορφών; Νομική υποστήριξη σε ζητήματα εταιρικού δικαίου, φορολογίας και νομιμοποιητικών θεμάτων από την PwC στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης της.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.socialdynamo.gr/

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο