Οι ανοιχτές Δευτέρες ξεκινούν και πάλι για τη νέα σεζόν

Οι ανοιχτές Δευτέρες ξεκινούν και πάλι για τη νέα σεζόν

Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2016 και κάθε Δευτέρα, από τις 3 έως τις 7 μ.μ., το γραφείο του συνΑθηνά είναι ανοιχτό για τους ενεργούς πολίτες της Αθήνας.

Τα απογεύματα της Δευτέρας, από τις 3 έως τις 7 μ.μ., το γραφείο του συνΑθηνά είναι ανοιχτό για τις ομάδες και τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να παρουσιάσουν και να συζητήσουν τις δράσεις τους ή θέλουν να μάθουν περισσότερα για τι κάνει το συνΑθηνά. Μαζί σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και ποια εργαλεία μπορούμε να παράσχουμε στις ομάδες ώστε να ενισχύσουν αυτό που κάνουν (επικοινωνία, στέγαση, διασύνδεση με άλλες ομάδες, δημοτικές υπηρεσίες και υποστηρικτές κ.α.) και να υλοποιήσουν τις δράσεις τους πιο αποτελεσματικά.

Οι Ανοιχτές Δευτέρες είναι ο πιο τακτικός δίαυλος άμεσης επικοινωνίας του συνΑθηνά με τις ομάδες των πολιτών. Η γνώση που αντλούμε μέσα από τις εβδομαδιαίες μας συναντήσεις, μας βοηθά να δημιουργούμε εργαλεία για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και των μηχανισμών του Δήμου.

Από τη φετινή σεζόν, στις ανοιχτές Δευτέρες θα είναι μαζί μας και τα μέλη της ομάδας του Social Dynamo, της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του Δήμου Αθηναίων, να παράσχουν ολοκληρωμένη στήριξη σε φορείς της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα.

Τα γραφεία του συνΑθηνά στεγάζονται στην Αντιδημαρχία Κοινωνίας των Πολιτών & Αποκέντρωσης στον 5ο όροφο του Δημαρχείου της Αθήνας, Λιοσίων 22. Για την επίσκεψή σας δεν χρειάζεται προηγούμενη συνεννόηση. Σε κάθε περίπτωση, το να είμαστε ενημερωμένοι για την επικείμενη επίσκεψή σας, μας επιτρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Επικοινωνία: 210 527 7523, synathina@cityofathens.gr

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο