Η ΚΑΛΟ Athens Expo ’17 έρχεται στην Τεχνόπολη

Η ΚΑΛΟ Athens Expo ’17 έρχεται στην Τεχνόπολη

Από τη 1 έως τις 3 Νοεμβρίου η 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας φέρνει το εγχώριο εργατικό, επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό με την ταυτότητα και τη φιλοσοφία των φορέων Κ.ΑΛ.Ο.

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει από την 1 έως τις 3 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ΚΑΛΟ – ATHENS EXPO ‘17. Σκοπός της Έκθεσης είναι η γνωριμία του εγχώριου εργατικού, επιχειρηματικού και καταναλωτικού κοινού με την ταυτότητα και τη φιλοσοφία των φορέων Κ.ΑΛ.Ο., αλλά και η δικτύωση των ήδη υφιστάμενων στη μορφή αυτή επιχειρήσεων από όλους τους μεγάλους παραγωγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στην 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ΚΑΛΟ – ATHENS EXPO ’17, συμμετέχουν περισσότερες από 130 Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ), Συνεταιρισμοί Εργαζομένων, Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) και φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με προϊόντα και υπηρεσίες που επεκτείνονται σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Στο τριήμερο θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κοινωνικής επιχειρηματικότητας, workshops και ενημερώσεις από το Υπουργείο Εργασίας για τις δράσεις υποστήριξης των φορέων της κοινωνικής οικονομίας.

Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.ΑΛ.Ο.) αποτελεί ένα εναλλακτικό κίνημα για την οικονομία που βασίζεται κατ’ αρχήν στο σεβασμό του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Γι’ αυτό και στόχος του Υπουργείου είναι η διοργάνωση της έκθεσης ΚΑΛΟ σε ετήσια βάση, με απαρχή την ATHENS EXPO ’17, καθώς και η υλοποίηση αντίστοιχων εκδηλώσεων σε όλες τις περιφέρειες τις χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε για τους συμμετέχοντες φορείς ΚΑΛΟ και για το αναλυτικό πρόγραμμα της έκθεσης.

ΚΑΛΟ – ATHENS EXPO ’17
1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας
1-3 Νοεμβρίου | Ώρες έκθεσης: 11:00 – 23:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο