Ημερίδα: «Κοινωνική Καινοτομία και Ευρώπη: Η συμβολή της Αθήνας»

Ημερίδα: «Κοινωνική Καινοτομία και Ευρώπη: Η συμβολή της Αθήνας»

Mε την ευκαιρία της ανάδειξης της Αθήνας ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Καινοτομίας 2018 ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Κοινωνική Καινοτομία και Ευρώπη: Η συμβολή της Αθήνας» την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων. 

Ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Κοινωνική Καινοτομία και Ευρώπη: Η συμβολή της Αθήνας» την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων.

Mε την ευκαιρία της ανάδειξης της Αθήνας ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Καινοτομίας 2018 ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Κοινωνική Καινοτομία και Ευρώπη: Η συμβολή της Αθήνας» την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναδειχθούν οι πτυχές της Αθήνας που την οδήγησαν στον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Καινοτομίας 2018, με έμφαση τόσο στις στρατηγικές συνεργασίες, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, όσο και στα προγράμματα συμμετοχικού χαρακτήρα του δήμου Αθηναίων, τα οποία θα . Θα υπάρξουν επίσης επίσημες ανακοινώσεις για την αξιοποίηση του βραβείου προς την έμπρακτη ενίσχυση της κοινωνικής καινοτομίας στην πόλη της Αθήνας.

Για τη συμμετοχή σας, απαραίτητη η εγγραφή εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο