Εν Λευκώ 87.7 και «Συν Αθηνά» στο κέντρο της πόλης!

Εν Λευκώ 87.7 και «Συν Αθηνά» στο κέντρο της πόλης!

Ο Εν Λευκώ 87.7 σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων, «Συν Αθηνά», μεταφέρεται στο κέντρο της πόλης για μια εβδομάδα.

2–6 Δεκεμβρίου, ο Εν Λευκώ 87.7 θα βρίσκεται στη Βαρβάκειο πλατεία με πολλούς καλεσμένους και ένα έκτακτο special 5|25 livesession.  Ο Εν Λευκώ 87.7 σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων, «Συν Αθηνά», μεταφέρεται στο κέντρο της πόλης! Για μια εβδομάδα, από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου, παραγωγοί του σταθμού θα εκπέμπουν ζωντανά από τη στέγη του «Συν Αθηνά», στη Βαρβάκειο πλατεία, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά. Η διαδικτυακή πλατφόρμα «Συν Αθηνά» είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για να στηρίξει και να διευκολύνει τις ομάδες πολιτών που με τις δράσεις τους βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες κατοίκων να δημοσιεύσουν τις δράσεις τους που αφορούν το καλό της γειτονιάς τους ή της πόλης, ενώ αποτελεί και ένα ημερολόγιο δράσεων προς ενημέρωσή τους. Εάν είστε κάτοικος του Δήμου Αθηναίων και έχετε μια πρόταση-λύση για ένα πρόβλημα που αφορά την περιοχή σας ή την πόλη, γράψτε την! Ο Εν Λευκώ θα βρίσκεται καθημερινά, από 2 έως 6 Δεκεμβρίου στη στέγη «Συν Αθηνά» και θα συλλέγει όλες τις γραπτές προτάσεις που υποβάλλονται, για να τις καταθέσει στον Δήμο Αθηναίων.  

Tο πρόγραμμα ζωντανών εκπομπών του Εν Λευκώ 87.7 διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου | Σπύρος Παγιατάκης (12.00-14.00)
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου | Laternative (08.00-10.00)
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου | Κωνσταντίνος Τζούμας & Κατερίνα Καφεντζή (10.00-12.00)
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου | Νίκος Δρογώσης (14.00-16.00)
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου | Claudia Matola (16.00-18.00)  

Εάν, πάλι, δεν έχετε κάποια πρόταση, μπορείτε απλά να περάσετε να μας δείτε από κοντά! Ειδικότερα εάν περάσετε μια βόλτα την Παρασκευή 6/12 από τη στέγη «Συν Αθηνά» λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μουσικό σύνολο-έκπληξη από τοΩδείο Μουσικής Πράξης!  

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο