Εμβληματικά κτίρια της πόλης αποκτούν ξανά καθαρές προσόψεις

Εμβληματικά κτίρια της πόλης αποκτούν ξανά καθαρές προσόψεις

O καθαρισμός και η διατήρηση της καθαριότητας στις προσόψεις ιστορικών κτιρίων της οδού Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε με χορηγία της εταιρείας Raycap.

Ένα ακόμη κεντρικό σημείο της πόλης καθαρίστηκε και θα διατηρείται καθαρό μέσω της υποδειγματικής συνεργασίας των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων, της Ακαδημίας Αθηνών, του Καθολικού Καθεδρικού Ναού Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη και του Οφθαλμιατρείου Αθηνών με τη χορηγία της εταιρείας Raycap. Συγκεκριμένα, καθαρίστηκε από μουτζούρες και ρύπους ο περιβάλλων χώρος των δύο εκ των τριών κτιρίων της «νεοκλασικής Τριλογίας» (Πανεπιστήμιο – Ακαδημία Αθηνών) και η περίφραξη των κτιρίων του Οφθαλμιατρείου και του Ι. Ν. Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.

Με την ευγενική της χορηγία, η εταιρεία Raycap δεσμεύεται να διατηρήσει αυτά τα σημεία καθαρά για ένα χρόνο. Η εταιρεία Raycap εντάσσεται στο δίκτυο υποστηρικτών του συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων, με στόχο να υποστηρίξει δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη, στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Η δράση αυτή συμπληρώνει τον καθαρισμό που είχε πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης και αποτελεί μέρος της συνολικότερης προσπάθειας κινητοποίησης φορέων για τη διατήρηση εμβληματικών σημείων της πόλης καθαρών από τις μουτζούρες.

Παρακάτω οι φωτογραφίες “πριν και μετά” που απεικονίζουν τα αποτελέσματα της δράσης. 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο