Βραβείο Καινοτομίας για την Χρηματοδότηση στην Ελλάδα

Βραβείο Καινοτομίας για την Χρηματοδότηση στην Ελλάδα

Ένας οργανισμός θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία για να συναντήσει εμπειρογνώμονες και για να αποκτήσει εφόδια για τη μελλοντική του στρατηγική χρηματοδότησης.

Η δημιουργία του Innovative Fundraising in Greece Award στοχεύει στην αναγνώριση και στην προώθηση της καινοτομίας στην χρηματοδότηση που αφορά στον τριτογενή τομέα στην Ελλάδα.

Το βραβείο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, μέσω του Social Dynamo, την Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Βρετανικό Συμβούλιο, με την υποστήριξη της Vodafone Foundation.

O διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και σε κοινωνικές επιχειρήσεις οι οποίες
-διαθέτουν νομικό πρόσωπο
-παράγουν έργο για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων στην Ελλάδα
-έχουν πραγματοποιήσει δραστηριότητες για την λήψη χρηματοδότησης για να υποστηρίξουν το έργο τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

Ο οργανισμός που θα αναδειχτεί νικητής θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία για δύο εκπροσώπους του (συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων και της φιλοξενίας σε ξενοδοχείο, συνολικής αξίας έως 1.500 ευρώ), με σκοπό να συναντήσουν κορυφαίους εμπειρογνώμονες στην αναζήτηση χρηματοδότησης, να πάρουν έμπνευση και συμβουλές για την περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής τους για την χρηματοδότηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι όροι και η αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό εδώ

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο