Terre des hommes Hellas

Terre des hommes Hellas

Η Terre des hommes Hellas (Tdh Hellas) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2016, συμβάλλοντας στη βελτίωση του συστήματος παιδικής προστασίας και στην αναμόρφωση της κοινωνικής φροντίδας. Είναι μέλος της Terre des hommes Foundation που ιδρύθηκε το 1960 στη Λωζάννη και είναι μια από τις κορυφαίες οργανώσεις παιδικής προστασίας διεθνώς.

Υποστηρίζουμε ευάλωτα παιδιά, νέους και τις οικογένειές τους, στην προσπάθειά τους για πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες, όπως η διαχείριση περιπτώσεων, στέγαση, νομική βοήθεια, μετάβαση στην ενήλικη ζωή, ψυχοκοινωνική βοήθεια και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Ενισχύουμε την ικανότητα φορέων και επαγγελματιών να διασφαλίζουν σε ευάλωτα παιδιά και νέους πρόσβαση στα δικαιώματά τους, με σεμινάρια.

Υποστηρίζουμε τα παιδιά στο να συμμετέχουν στη δημιουργία εργαλείων και πολιτικών που τα αφορούν, μέσα από Συμβουλευτικές Επιτροπές Παιδιών και μέσα από την άθληση και την τέχνη.

Συνεργαζόμαστε με την Πολιτεία και την ΚτΠ για την προώθηση ενός νομικού πλαισίου όπου διασφαλίζονται τα δικαιώματα των παιδιών.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:   Μετεώρων 28, 11631, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0751 0007

Email: grc.office@tdh.org

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: www.tdh.gr  & www.childhub.org

Facebook: www.facebook.com/tdh.greece

Twitter: www.twitter.com/tdh.greece

Linkedin: www.linkedin.com/terre-des-hommes-hellas

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο