Proud Seniors Greece

Proud Seniors Greece

Οι “Proud Seniors Greece” (Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ Ατόμων 50 κ’ Άνω) είμαστε η πρώτη συλλογικότητα που αυτοοργανώθηκε στην Ελλάδα με στόχευση αποκλειστικά το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η ομάδα μας συστάθηκε το 2015 από τον κ. Γιάννο Κανελλόπουλο με την σημαντική βοήθεια και στήριξη της κ. Φαίης Καλαφάτη και του κ. Βαγγέλη Χατζηνικολάου (17/11/1967 – 10/11/2020) όταν τα ιδρυτικά μέλη της έζησαν από κοντά την βαριά ασθένεια και κατάληξη ηλικιωμένου διεμφυλικού ατόμου, παρατηρώντας από κοντά τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τις διακρίσεις και μια σειρά από ιδιαίτερα έντονα προβλήματα που προκύπτουν σε γενικότερο πλαίσιο και μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

Η οργάνωση μας είναι ανοιχτή και προσιτή σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας η χαρακτηριστικών φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, χρώματος ή φυλής, υποστηρίζοντας όλα τα ευάλωτα υποκείμενα με κάθε μέσο και τρόπο, μακριά από στερεότυπα, προκαταλήψεις και σεξιστικά αναχρονιστικά πρότυπα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 690-8688160

Email: info@proudseniors.gr

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

Website: https://proudseniors.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/proudseniorsgreece

Instagram: https://www.instagram.com/proud_seniors_greece/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο