Modus Faciendi | Calderone

Modus Faciendi | Calderone

Η Modus Faciendi με έδρα τον πολυχώρο calderone δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Βοτανικού- Προφήτης Δανιήλ από το 2014.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Modus Faciendi ιδρύθηκε το 2010 και από τότε έως σήμερα δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

Διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων, έργων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, την παραγωγή ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, την διοργάνωση φωτογραφικών και εικαστικών εκθέσεων, καθώς και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και την προώθηση ανταλλαγών µε χώρες του εξωτερικού, είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία µε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πραγματοποίηση εργαστηρίων Δραματουργίας και γενικότερα µε τη χρήση δραματοποιημένης μεθόδου, σε ομάδες παιδιών ή στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος, καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.

Πραγματοποίηση εργαστηρίων Φωτογραφίας (ψηφιακής και αναλογικής) και γενικότερα µε τη χρήση τεχνικών μεθόδων, σε ομάδες παιδιών ή στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος, καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.

Τον σχεδιασμό και τη διοργάνωση επιμορφωτικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων απευθυνόμενων σε ομάδες επαγγελματιών ή και ερασιτεχνών ηθοποιών, σε ειδικευμένα θέματα που άπτονται των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email:  info@calderone.gr

Τηλέφωνο: +30 2130058407

Διεύθυνση: Μελενίκου 31, 104 47 – Αθήνα

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: ΑΡΧΙΚΗ – calderone

Facebook: https://www.facebook.com/calderone.gr

Instagram: https://www.instagram.com/calderone.art.space/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο