Human Rights 360

Human Rights 360

Στη HumanRights360 πιστεύουμε ότι η ουσιαστική πρόσβαση στα δικαιώματα αποτελεί θεμέλιο λίθο της ένταξης και ότι η επίτευξη της κοινωνικής συνοχής επιτυγχάνεται μόνο μέσω της προστασίας των ατομικών, πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλου του πληθυσμού.

Συνεπώς, η αποστολή μας είναι η προστασία και ενδυνάμωση των δικαιωμάτων όλων, χωρίς καμία διάκριση, και με εστίαση στους ευάλωτους πληθυσμούς. Αποτελούμε μέρος του παγκόσμιου κινήματος διεκδίκησης δικαιωμάτων που παλεύει για έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Δίνουμε προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των παραβιάσεων δικαιωμάτων, ως προϋπόθεση διαφύλαξης του κράτους δικαίου στις κοινωνίες μας.

Στοχεύουμε στη συγκρότηση ευρύτερων συμμαχιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, με σκοπό την οικοδόμηση ανοιχτών και ανεκτικών κοινωνιών. Την οικοδόμηση κοινωνιών και κυβερνήσεων που απορρίπτουν την ακροδεξιά ρητορεία, τον εξτρεμισμό και την ξενοφοβία, που λειτουργούν σε πλαίσιο λογοδοσίας και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: contact@humanrights360.org

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website:  https://www.facebook.com/HumanRights360org/

Facebook:  https://www.facebook.com/HumanRights360org/ 

Instagram:  https://www.instagram.com/rights360/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtXEcs5DLmp7M2MAWr0hrUw

Twitter: https://twitter.com/rights360

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/humanrights360

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο