STEPS

STEPS

To Όραμά μας είναι να παρέχουμε ευκαιρίες σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου να σταθούν αυτόνομοι.

Ενεργούμε με ευθύνη, βασιζόμενοι στην αποδοχή, επικοινωνούμε με σεβασμό, πιστεύοντας στις σχέσεις εμπιστοσύνης.

Να προσεγγίζουμε ανθρώπους σε κατάσταση δρόμου, δίνοντάς τους παράλληλα πρόσβαση σε φαγητό, συμβουλευτική, ψυχαγωγία, πρώτες βοήθειες, ρουχισμό και ατομική υγιεινή. Επόμενο στόχο αποτελεί το να παρέχουμε χώρο σε διαμερίσματα με σκοπό την απόκτηση της ιδιωτικότητάς τους.

Ο τελικός μας στόχος είναι να παρέχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή/και να εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να είναι αυτόνομοι.

Τι πρεσβεύουμε: Μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις αλλά και στοχευμένες ενέργειες, επιδιώκουμε να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα συνανθρώπων μας που ζουν εξόριστοι στο περιθώριο και βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό με στόχο να γίνουν Αυτοεξαρτώμενοι και Αυτάρκεις.

Γινόμαστε η φωνή τους, όπου αυτό απαιτείται, διεκδικώντας αυτά που είναι αυτονόητα δικαιώματα για κάθε Άνθρωπο. Τους συναντάμε σε δύο κύριες κατηγορίες που είναι: Ενήλικες σε Κατάσταση Δρόμου (άστεγοι, άνεργοι που ζουν κάτω από το όριο φτώχειας, άτομα που κάνουν χρήση ψυχοδραστικών ουσιών, μετανάστες, πρόσφυγες, θύματα ανθρώπινης εμπορίας, σεξεργάτριες/τες κ.α.) Παιδιά σε Κατάσταση Δρόμου (ασυνόδευτα ανήλικα, εργαζόμενα παιδιά)

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 21 1418 4399

Email: info@steps.org.gr

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: steps.org.gr

Facebook: https://www.facebook.com/StepsGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/stepsgreece/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/steps-greece/about/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο