Fashion Revolution Greece

Fashion Revolution Greece

Το Fashion Revolution είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο κίνημα, για σχεδόν 10 χρόνια, αγωνιζόμαστε με πάθος για μια καθαρή, ασφαλή, δίκαιη, διαφανή και υπεύθυνη βιομηχανία μόδας. Πιστεύουμε σε μια παγκόσμια βιομηχανία μόδας που διατηρεί και αποκαθιστά το περιβάλλον και εκτιμά τους ανθρώπους έναντι της ανάπτυξης και του κέρδους.

Το Fashion Revolution ιδρύθηκε  από την Carry Somers και την Orsola de Castro μετά την καταστροφή του Rana Plaza το 2013. Έχουμε εξελιχθεί στο μεγαλύτερο κίνημα ακτιβισμού μόδας στον κόσμο, κινητοποιώντας πολίτες, brands και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής μέσω της έρευνας, της εκπαίδευσης και της συνηγορίας.

Είμαστε ένα παγκόσμιο κίνημα ανθρώπων που κάνουν τη βιομηχανία της μόδας να λειτουργεί. Είμαστε οι άνθρωποι που φοράμε τα ρούχα. Και εμείς είμαστε οι άνθρωποι που τα φτιάχνουμε.

Είμαστε σχεδιαστές, ακαδημαϊκοί, συγγραφείς, ηγέτες επιχειρήσεων, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, brands, λιανοπωλητές, έμποροι, παραγωγοί, κατασκευαστές, εργαζόμενοι και λάτρεις της μόδας. Είμαστε η βιομηχανία και είμαστε το κοινό. Είμαστε πολίτες του κόσμου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση:

Τηλέφωνο: +302111189357

Email: greece@fashionrevolution.org

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

Website: https://greece.fashionrevolution.org/en/

Facebook: https://www.facebook.com/FashionRevolutionGreece

Instagram: https://www.instagram.com/fash_revgr/?hl=en

YouTube Channel: https://www.youtube.com/@raiseyourvoice3261

Twitter: https://twitter.com/fash_revgreece

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο