Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως.

Η Ένωση και τα μέλη της σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις, πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που αφορούν παιδιά, νέους σε ανάγκη, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους.

To 2016, η Ένωση, τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίου Θωμά 14, 115 27 Αθήνα

Τηλέφωνο: Τηλ: 210 74 82 690

Email: info@mazigiatopaidi.gr

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Website: https://mazigiatopaidi.gr/el

Facebook: https://www.facebook.com/mazigiatopaidi

Instagram: https://www.instagram.com/mazigiatopaidi/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYZ4tA4Qgn9SFdFYVmKAZAw

Twitter: https://twitter.com/mazigiatopaidi

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/together-for-children-ngo-mazi-gia-to-paidi-

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο