Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών | Κάπα3 

Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών | Κάπα3 

Το Καπα3, ιδρύθηκε το 2020 με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους.

Σε συνεργασία με φορείς δημόσιου ή ιδιωτικού συμφέροντος, δημιούργησε τον ιστοχώρο www.kapa3.gr, και το kapa3 app, έναν οδηγό Δικαιωμάτων και Παροχών για τα άτομα που νοσούν.

Στόχος μας είναι η συγκέντρωση χρήσιμης πληροφορίας σε έναν δικτυακό τόπο, με αναφορές σε δράσεις, μέτρα και ενέργειες που τίθενται σε εφαρμογή και αφορά τους ανθρώπους που έχουν νοσήσει ή νοσούν από καρκίνο.

Προτεραιότητά μας η προσβασιμότητα των συμπολιτών μας, σε ευεργετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, καθώς και η αξιοποίηση των υπαρχουσών δομών και υπηρεσιών που λειτουργούν γι’ αυτό το σκοπό.

Μέχρι σήμερα έχουμε συμβάλλει ουσιαστικά στην χαρτογράφηση όλης της ελληνικής επικράτειας, ενώ  με την λειτουργία 2 “Κινητών Μονάδων Ενημέρωσης και Διαχείρισης” σε Μακεδονία και Θράκη μέσα στα μεγαλύτερα Νοσοκομεία (Θεαγένειο – Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης) υποστηρίζουμε την ομάδα στόχου σε ότι την αφορά στην διαδρομή της στην ασθένεια.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2105221424

Διεύθυνση:Κωστή Παλαμά 13, 11141 Αθήνα

Email: info@kapa3.gr

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Site: https://www.kapa3.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/kapa3.k3

Instagram: https://www.instagram.com/kapa3.k3/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kapa3/

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο