20.04.2022

Ανοιχτή Πρόσκληση για συμμετοχή στο Ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Εθελοντικού Πρακτορείου Ειδήσεων Pressenza

Open Calls
Αλληλεγγύη
Δημόσιος Χώρος
Εκπαίδευση / Ενημέρωση
Παιδί
Σύνδεσμος Εκδήλωσης
Ανοιχτή Πρόσκληση για συμμετοχή στο Ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Εθελοντικού Πρακτορείου Ειδήσεων Pressenza

Deadline: 24/07/2015

Η Ομάδα Κόσμος Χωρίς Πολέμους σε συνεργασία με το Διεθνές Εθελοντικό Πρακτορείο Ειδήσεων Pressenza, πρακτορείο που αναπαράγει ειδήσεις, πρωτοβουλίες, προτάσεις και άρθρα σε σχέση με την παγκόσμια ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα τη μη-βία και ενάντια σε όλες τις μορφές διακρίσεων, ξεκινούν το ελληνικό τμήμα του πρακτορείου.

Στη προσπάθεια σύστασης του ελληνικού τμήματος η ομάδα Κόσμος Χωρίς Πολέμους απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για εθελοντική συμμετοχή σε ρεπόρτερ, αρθρογράφους, φωτογράφους, κωμικογράφους, μεταφραστές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Στις  24 Ιουλίου θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με όσους ενδιαφέρονται στη στέγη του συνΑθηνά, Αθηνάς 55 απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά, και

στις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει ο Tony Robinson, μέλος της διεθνούς ομάδας του πρακτορείου Pressenza, και θα συζητηθεί η οργάνωση του ελληνικού τμήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρακτορείο μπορείτε να βρείτε εδώ

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Αβλίχου Έλενα στο τηλ. 6973780786  ή στο email: veganelena@gmail.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο