Tα online εργαστήρια του Social Dynamo για τον Μάιο

Tα online εργαστήρια του Social Dynamo για τον Μάιο

Το πρόγραμμα συνεδριών και εργαστηρίων για τον Μάιο, μήνα αφιερωμένο στις καλές πρακτικές για της διαχείριση της αλλαγής.

Το πρόγραμμα συνεδριών και εργαστηρίων για τον Μάιο, μήνα αφιερωμένο στις καλές πρακτικές για της διαχείριση της αλλαγής.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών, συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Μαΐου αφορά κυρίως στις καλές πρακτικές για την διαχείριση της αλλαγής στον μη κερδοσκοπικό τομέα. Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων πρόληψης και περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού, οι επιμορφωτικές αυτές δράσεις γίνονται σε μορφή webinar ή τηλεδιάσκεψης.

Παρασκευή 8 Μαΐου, 14:00 – 17:00
Διαχείριση άγχους εν μέσω Covid-19

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διαχείριση του άγχους εφαρμόζοντας μεθόδους coaching που αυξάνουν την ευημερία στο εργασιακό περιβάλλον. Θα δοθεί έμφαση στην αντιμετώπιση των ψυχολογικών αντιδράσεων που εκδηλώνονται υπό την πίεση των νέων δεδομένων της κρίσης του Covid-19. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Τρίτη 12 Μαΐου, 15.00 – 17.00
Τεχνολογία 3D printing, εφαρμογές και λύσεις για όλους

To webinar παρουσιάζει τη φιλοσοφία, τις δυνατότητες και τους τομείς εφαρμογής της 3D τεχνολογίας: από πολύ απλές λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας ως σύνθετες εφαρμογές. Δεν είναι τυχαίο που η πανδημία έφερε στο προσκήνιο την αμεσότητα και εφευρετικότητα με την οποία η τεχνολογία 3D printing δίνει λύσεις σε επιτακτικά προβλήματα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πέμπτη 14 Μαΐου, 15.00 – 17.00
Αιτήσεις χρηματοδότησης προς ιδρύματα

Πόσο ευσταθεί ο προϋπολογισμός του έργου σας και κατά πόσο συμβαδίζει με τον προϋπολογισμό του οργανισμού σας; Τι θα πρέπει να στοιχειοθετήσετε καλύτερα; Συμβουλευτική για αιτήσεις χρηματοδότησης από τη Μαρία Τσενέ, Διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 19 Μαΐου, 15:00 – 18:00
Αναθεώρηση στρατηγικής για ΜΚΟ

Η στρατηγική και η στρατηγική διαχείριση των αλλαγών σε περιόδους κρίσης μπαίνουν στο επίκεντρο! Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί τι είναι το επιχειρησιακό μοντέλο σύμφωνα με το οποίο λειτουργεί ένας οργανισμός, πώς μία κρίση μπορεί να το επηρεάσει, ποιοι είναι οι λόγοι αναθεώρησής του και πώς πρέπει να γίνει αυτή η αναθεώρηση. Θα εξετάσουμε επίσης πώς μπορούν να ελαχιστοποιηθούν τυχόν κίνδυνοι που προκύπτουν από την αναθεώρηση της επιχειρησιακής στρατηγικής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 22 Μαΐου, 15.00 – 17.00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα

Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Σταματόπουλος-Ευτυχίδου προσφέρουν συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που παρέχεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο