Tα online εργαστήρια του Social Dynamo για τον Απρίλιο

Tα online εργαστήρια του Social Dynamo για τον Απρίλιο

Το πρόγραμμα συνεδριών και εργαστηρίων για τον Απρίλιο, μήνα αφιερωμένο στη μέτρηση του κοινωνικού αντικτύπου στον κερδοσκοπικό τομέα.

Το πρόγραμμα συνεδριών και εργαστηρίων για τον Απρίλιο, μήνα αφιερωμένο στη μέτρηση του κοινωνικού αντικτύπου στον κερδοσκοπικό τομέα.

Το Social Dynamo, η από κοινού πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσουν έναν χώρο για την ενδυνάμωση, μάθηση και δικτύωση των φορέων και των άτυπων ομάδων της κοινωνίας πολιτών, συνεχίζει τις επιμορφωτικές του δράσεις. Το κέντρο βάρους των δράσεων του Απριλίου αφορά κυρίως στον οικονομικό απολογισμό και στη μέτρηση του κοινωνικού αντικτύπου για τον μη κερδοσκοπικό τομέα. Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων πρόληψης και περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού, οι επιμορφωτικές αυτές δράσεις γίνονται σε μορφή webinar ή τηλεδιάσκεψης.

Τετάρτη 8 Απριλίου, 14:00 – 17:00
Μέτρηση Κοινωνικού Αντικτύπου

Το εργαστήριο της Μαργαρίτας Μανιάτη απευθύνεται σε παρόχους κοινωνικών υπηρεσιών και προγραμμάτων που προσπαθούν να αξιολογήσουν το έργο τους ή να μετρήσουν σε στρατηγικό επίπεδο τον αντίκτυπο των επί μέρους προγραμμάτων τους ή των οργανώσεών τους σαν σύνολο. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πέμπτη 23 Απριλίου 15.30 – 17.00
Τips για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο εν μέσω COVID-19.

Η παρουσίαση της Cyberno, φιλοξενούμενης ομάδας του Social Dynamo, απευθύνεται σε στελέχη ΜΚΟ τα οποίοι εργάζονται εξ αποστάσεως λόγω των υφιστάμενων συνθηκών. Θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια στο διαδίκτυο που απειλείται εν μέσω Covid-19, για την προστασία των χρηστών αλλά και των εμπιστευτικών πληροφοριών του οργανισμού όπου εργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 24 Απριλίου, 15:00 – 17:00
Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα

Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Σταματόπουλος-Ευτυχίδου προσφέρουν συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που παρέχεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Τρίτη 28 Απριλίου, 14.00 – 17.00
Οικονομικός Απολογισμός Έργου

Το σεμινάριο της Quantum Business & IT Solutions απευθύνεται σε υφιστάμενα ή μελλοντικά μέλη, στελέχη και διαχειριστές μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, με φορολογική έδρα στην Ελλάδα, που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε μεθόδους και τρόπους οικονομικού απολογισμού των έργων που αναλαμβάνουν. Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, παρά μόνο βασική εξοικείωση με Microsoft Excel. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 29 Απριλιου, 11.00 – 13.00
Συνεδρίες Συμβουλευτικής σε λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα ΜΚΟ

Στελέχη της Quantum Business & IT Solutions προσφέρουν δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικές σε θέματα όπως: Ποια η φορολογία των εταιριών με μη κερδοσκοπικό σκοπό; Τι πρέπει να προσέχω στην τήρηση βιβλίων; Τι απαιτήσεις έχει η οικονομική διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων; Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Social Dynamo εδώ.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο