Periegesis – Προσβασιμότητα των κωφών και βαρήκοων ανθρώπων στους πολιτιστικούς χώρους

Periegesis – Προσβασιμότητα των κωφών και βαρήκοων ανθρώπων στους πολιτιστικούς χώρους

Το σημαντικό θέμα της συμπερίληψης των κωφών και βαρήκοων ατόμων σε χώρους πολιτισμού θίγει η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η  CHALLEDU- inclusion | games | education  στις 25 Μαΐου 2023  με τίτλο «Προσβασιμότητα των κωφών και βαρήκοων ανθρώπων στους πολιτιστικούς χώρους».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη  δυνατότητα να γνωρίσουν τα αποτελέσματα του Erasmus + του έργου Periegesis. Πιο συγκεκριμένα θα ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου καθώς και να παίξουν το ψηφιακό παιχνίδι που δημιούργησε η ομάδα CHALLEDU.

Η εκδήλωση απευθύνεται και σε όσους εργάζονται σε μουσείο ή σε άλλον πολιτιστικό χώροσπουδάζουν σε αυτό τον τομέα, ασχολούνται με την διαχείριση/εκπαίδευση εργαζομένων σε πολιτιστικούς χώρους ή γενικότερα ενδιαφέρονται για την προώθηση της συμπερίληψης των κωφών και βαρήκοων ατόμων στους πολιτιστικούς χώρους.

Μέρα διεξαγωγής: Πέμπτη 25/05/2023
Ώρα διεξαγωγής: 17:00-19:00
Χώρος διεξαγωγής: καφέ Μύρτιλλο (Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι).

Η εκδήλωση θα διεξαχθείστα ελληνικά με παράλληλη διερμηνεία στην νοηματική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο τέλος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής εφόσον ζητηθούν.

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο