Ethelon Days 2019 με θέμα το φαινόμενο της πεταλούδας

Ethelon Days 2019 με θέμα το φαινόμενο της πεταλούδας

Η τριήμερη διοργάνωση του οργανισμού Ethelon έρχεται στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Η τριήμερη διοργάνωση του οργανισμού Ethelon έρχεται στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό γεμάτο ομιλίες, εργαστήρια και δράσεις, όπου εθελοντές, εταιρίες και Κοινωνία των Πολιτών έρχονται κοντά για μια ακόμη χρονιά και μαθαίνουν πως κάθε μικρό βήμα είναι η απαρχή μεγάλων αλλαγών με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Το concept της φετινής διοργάνωσης είναι The butterfly effect ή αλλιώς το φαινόμενο της πεταλούδας: Ήξερες ότι το χτύπημα των φτερών μιας πεταλούδας στον Αμαζόνιο μπορεί να προκαλέσει βροχή στην Κίνα;

Με μια απειροελάχιστη μεταβολή γεννιούνται αλλαγές και εξελίξεις που χωρίς αυτή, δε θα αντικρίζαμε ποτέ.

Ο εθελοντισμός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια βροχή θετικών αλλαγών.

Tα φετινά ethelon Days είναι η ευκαιρία να ανακαλύψουμε πως κάθε μας μικρό βήμα είναι μια μεγάλη συνεισφορά με θετικό αντίκτυπο για όλη την κοινωνία.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης συνοπτικά:

? Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: εναρκτήρια ομιλία και γνωριμία στο πλαίσιο της πρώτης δράσης, όπου θα τεθούν οι βάσεις για τις επόμενες 2 ημέρες.

? Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η ημέρα είναι αφιερωμένη στις ταυτόχρονες κοινωνικές δράσεις στο κέντρο της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και στέλνουν παντού το μήνυμα των ethelon Days

? Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο στις ομιλίες και στα εργαστήρια για εθελοντές, εταιρίες και ΜΚΟ με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων γύρω από τον εθελοντισμό.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο