Eco-Fest 2020 στην Τεχνόπολη

Eco-Fest 2020 στην Τεχνόπολη

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Ιανουαρίου στο Γκάζι, είναι αφιερωμένη στις πράσινες πόλεις, την ηλεκτροκίνηση και την οικολογία.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Ιανουαρίου στο Γκάζι, είναι αφιερωμένη στις πράσινες πόλεις, την ηλεκτροκίνηση και την οικολογία.

Το Eco-Fest 2020, είναι μία τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και στην Ηλεκτροκίνηση, αποσκοπώντας να αναδείξει τα πλεονεκτήματα μιας κοινωνίας από περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες, τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή οικολογικών λύσεων στην ενέργεια και τη μετακίνηση, τις νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και προϊόντα, τις τάσεις και τις καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Το Eco-Fest 2020 περιλαμβάνει έκθεση, παράλληλες δράσεις και συνέδριο.

Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την επιτακτική ανάγκη μετάβασης των πόλεων μας σε πιο πράσινους τόπους, η Διοργάνωση θα επιδείξει πρωτότυπο, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο και μέσα από ποικίλες δραστηριότητες θα προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία στην απόκτηση καθημερινής οικολογικής συνείδησης.

Το τριήμερο 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μετατρέπεται σε ένα μεγάλο θεματικό πάρκο όπου μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε πλήθος δράσεων ενημερωτικού, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Η Διοργάνωση Eco-Fest απευθύνεται σε όλους και κυρίαρχα στη νέα γενιά, μιας και η πράσινη ανάπτυξη αποτελεί ένα στρατηγικό πρότυπο ανάπτυξης για το βιώσιμο μέλλον των πόλεων μας μέσα στις οποίες τα παιδιά θα μεγαλώσουν και θα ζήσουν ποιοτικά, παραγωγικά και δημιουργικά.

Η είσοδος και η παρακολούθηση των εκθεμάτων και δράσεων είναι δωρεάν για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες και πλήρες πρόγραμμα δράσεων στην ιστοσελίδα του Eco-Fest.  

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο