2o Φεστιβάλ Ευ Ζην 2014

2o Φεστιβάλ Ευ Ζην 2014

Το πιο απολαυστικό Φεστιβάλ, με δραστηριότητες άθλησης, ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, με σκοπό την ενίσχυση του Σύλλογου Καρκινοπαθών «ΚΕΦΙ» και της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων «ΠΕΣΠΑ» διοργανώνεται την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Κυριακή 1 Ιουνίου

Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχoινιά
Ώρα: 09.00 – 19:30
«Eίμαι Νικητής»
Το πιο απολαυστικό Φεστιβάλ, με δραστηριότητες άθλησης, ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, με σκοπό την ενίσχυση του Σύλλογου Καρκινοπαθών «ΚΕΦΙ» και της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων «ΠΕΣΠΑ» Το 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην που διοργανώνεται την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά έχει σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη αυτή προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε πέρυσι κατακτώντας τους εξής στόχους:
1.    Να διαδώσει τα μυστικά της ευεξίας και να προτείνει συμπληρωματικούς τρόπους διαχείρισης κρίσεων, καταρρεύσεων και ασθενειών.
2.    Να στείλει το ενδυναμωτικό μήνυμα «Είμαι Νικητής» σε όσους εμπλέκονται με την νόσο του καρκίνου, μέσα από τις υπερβάσεις των αθλητών, στην προσπάθειά τους να τερματίσουν στα αθλήματα που θα συμμετέχουν.
3.    Να στηρίξει έμπρακτα με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (το 100% των εσόδων του Φεστιβάλ) σε δύο (2) επιλεγμένες ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη δράση τους το ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και στην ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων). https://www.youtube.com/watch?v=hb96o80EzNU

Οι δράσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες που είναι σχεδιασμένες για να μπορούν να λάβουν μέρος άτομα με κάθε είδους αθλητική ικανότητα. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος χωριστά ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασμό αυτοί επιθυμούν στα εξής αγωνίσματα: Ø Τρέξιμο (5χλμ)
Ø Ποδήλατο (15χλμ) και
Ø Καγιάκ (open race 3 χλμ). Παράλληλα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως:
Ø  Ενδυναμωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην, τη Διατροφή, τη Πρόληψη, τη Θετική Ψυχολογία καθώς και ποικίλες Ιστορίες δύναμης και έμπνευσης.
Ø  Σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια πάνω σε Yoga, Reiki, Tong Ren, Pranic Healing, Διαλογισμό κ.α.
Ø  Διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
Ø  Αθλητικές επιδείξεις από επαγγελματίες σε Zumba, capoeira, Swing κλπ
Ø  Ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί με την οργάνωση ενός πάρτι με ζωντανή μουσική. Το πρόγραμμα θα παρουσιάζουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Μαραθώνα και της Ομοσπονδίας Canoe Kayak. Είσοδος ελεύθερη

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο