1ο Athens Civil Society Festival- Είσαι κομμάτι της Αθήνας!

1ο Athens Civil Society Festival- Είσαι κομμάτι της Αθήνας!

Το πρώτο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων για την Κοινωνία των Πολιτών είναι γεγονός!

  Είναι κάτι που επιθυμούσαμε καιρό να διοργανώσουμε και δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας που, μετά από όσα μας ταλαιπώρησαν όλους τα τελευταία χρόνια, ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα.

 Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, στις 21, 22 και 23 Απριλίου το πρώτο “ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 2023” από τον Δήμο μας και το Συναθηνά, έρχεται στο Σεράφειο, με χαρακτήρα ενωτικό και «παιχνιδιάρικο».

 Την ιδέα για αυτό, έδωσε ένα παιχνίδι. Το Tάνγκραμ.

Ένα παζλ που αποτελείται από επτά διαφορετικά κομμάτια, τα οποία ενώνονται όλα μαζί και δημιουργούν εκατοντάδες διαφορετικές εικόνες και σύμβολα. 

Κανένα δεν στέκεται μόνο του. Όλα μαζί  και χωρίς να επικαλύπτουν το ένα το άλλο περιγράφουν, σχηματίζουν, απεικονίζουν και μιλάνε, δημιουργούν ένα ποικιλόμορφο σύνολο. 

Δημιουργούν το ΟΛΟ.

 Έτσι και οι οργανώσεις-φορείς-ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών όταν συνδέονται, δημιουργούν μια αρμονική, ισορροπημένη και ξεχωριστή εικόνα.

Δημιουργούν και ενδυναμώνουν την ίδια την ζωή στην Αθήνα. 

Τη ζωή μας.

 

 

 Αυτό είναι το “ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 2023”.

Μία σύνθεση με πολύ χρώμα και φαντασία, άποψη και κυρίως, φωνή.

 Μια μεγάλη γιορτή για όλους, η οποία θα πλαισιώνεται και θα αποτελείται από δράσεις κάθε είδους (ομιλίες, προβολές, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, περίπτερα ενημέρωσης κ.α) φορέων, οργανισμών και ομάδων της Αθήνας, με σκοπό και στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, τη διάδραση, τη διασύνδεση, τη συμμετοχή, την ορατότητα. 

Είναι ένα μικρό μόνο δείγμα του μεγάλου “ευχαριστώ” μας για την πολύτιμη συνεργασία και δραστηριότητά σας που δίνει πνοή στην πόλη.
 Το τριήμερο αυτό, λοιπόν, δίνουμε χώρο, χρόνο και όλες μας τις δυνάμεις στις οργανώσεις και ομάδες να αναπτύξετε όποια δράση επιθυμείτε, που αποτυπώνει τον χαρακτήρα και το έργο σας. Στη διάθεσή μας θα έχουμε, εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, συνεδριακούς, αθλητικούς, με στόχο να καλύψουμε όσες περισσότερες δημιουργικές δράσεις είναι δυνατόν. 
Περιμένουμε με ανυπομονησία τις προτάσεις σας, για την δική σας συμμετοχή στο Φεστιβάλ μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου!
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο