Το Open House Athens του 2020 θα είναι ψηφιακό

Το Open House Athens του 2020 θα είναι ψηφιακό

Θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Οι θεατές θα ξεναγηθούν σε κτίρια της πόλης μέσα από 20 ταινίες μικρού μήκους και άλλες δράσεις.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Οι θεατές θα ξεναγηθούν σε κτίρια της πόλης μέσα από 20 ταινίες μικρού μήκους και άλλες δράσεις.

Το Open House Athens είναι μια πρωτοβουλία που επιμελείται δωρεάν αρχιτεκτονικές ξεναγήσεις, που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Μια δράση που βασίζεται στον εθελοντισμό και έχει ως στόχο να γνωρίσουμε την αρχιτεκτονική και την πόλη μας λίγο καλύτερα. Είναι το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού, όπου ο καθένας θα συνεχίσει την περιήγησή του από εκεί που την άφησε την προηγούμενη χρονιά.

Μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και με προτεραιότητα την υγειά όλων, η φετινή διοργάνωση, το OPEN HOUSE Athens 2020 θα πραγματοποιηθεί μόνο διαδικτυακά. Το online festival περιλαμβάνει είκοσι εικονικές ξεναγήσεις, που θα κάνουν πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου στο κανάλι του Open House Athens στο youtube και στο site openhouseathens.gr/buildings/virtual-tours/, αλλά και online διαλέξεις και διαγωνισμούς.

Ακολουθήστε το κανάλι του Open House Athens: ttps://www.openhouseathens.gr/draseis/

Αναλυτικά οι δράσεις:

Α. ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ
VIRTUAL TOURS
20 ταινίες μικρού μήκους μας ξεναγούν σε κτίρια με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον
3D VIRTUAL TOUR
Μια τρισδιάστατη απεικόνιση από τη METRICA Α.Ε. μας δίνει τη δυνατότητα της εικονικής περιήγησης στο ολοκαίνουριο The Modernist Athens Hotel

B. ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
OPEN DESIGN LECTURE by Vakalo_23/9
Online διάλεξη για το Bauhaus (απαιτείται κράτηση μέχρι 19/9 στο info@vakalo.gr)

Γ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OPEN your portfolio
Διαγωνισμός για πλήρη υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού του Vakalo Art & Design College
ISOMAT OPEN VOTE
Βραβείο κοινού: διαγωνισμός για την ανάδειξη της αγαπημένης ξενάγησης του κοινού. Το πρώτο σε ψήφους virtual tour, θα συμμετέχει στο online festival του Open House Worldwide, ενώ ένας νικητής, που θα προκύψει έπειτα από κλήρωση ανάμεσα στους ψηφοφόρους, θα κερδίσει ένα δώρο.
OPEN PHOTO
Διαγωνισμός φωτογραφίας στο instagram

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις στο https://www.openhouseathens.gr/draseis/

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο