Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν  την εβδομάδα;

Τι έκαναν οι πολίτες αυτήν την εβδομάδα;

Η ομάδα του ΣυνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά

Μια εβδομάδα γεμάτη δράσεις για την πόλη. Ποδήλατα γέμισαν τους δρόμους, η Καμεράτα τραγούδησε στη Βαρβάκειο Πλατεία, παραλίες καθαρίστηκαν! Η ομάδα του ΣυνΑθηνά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εβδομάδας που πέρασε στο δήμο Αθηναίων και λίγο πιο μακριά!

1. Tην Κυριακή oι Atenistas και η Καμεράτα γέμισαν μουσικές την Πλατεία της Φρουταγοράς στη Βαρβακείο!

2. Οι Συνταξιούχοι εν δράσει καθαρίζουν «Βοτσαλάκια» στην Καστέλλα, στα πλαίσια του Let’s do it Greece 2015!

3. Την Κυριακή 26 Απριλίου, πάνω από 10.000 Αθηναίοι συμμετείχαν στον 22ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας! Ο «22ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας» διοργανώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας και ήταν αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης.

4. To Αthens: The Comicbook είναι μία συμμετοχική προσπάθεια με 16 καλλιτέχνες που εμπνέονται από την Αθήνα. Οι Alternative Tours of Athens βρέθηκαν στο Comicdom Con Athens και παρουσίασαν το project! Στηρίξτε το στο www.indiegogo.com/projects/athens-the-comicbook–2

5. Την Παρασκευή, ο Γιώργος και η Ισμήνη από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού βρέθηκαν στον Αθήνα 9,84 και μίλησαν για την δράση «Πλατεία και Πάμε». Ακούστε την εκπομπή τους εδώ: http://www.athina984.gr/node/338914 από το 01:28:30 και μετά.

Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα! Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη δράσεις για την Αθήνα!

Η ομάδα του ΣυνΑθηνά

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο